ZONE_Master kérdése:
Ha van egy amd a8 5600k APU-m akkor rakhatok hozzá akár milyen vga-t (ami belemegy a lapomba. )?
Figyelt kérdés
tudom sokan azt mondják hogy akkor nem volt sok értelme megvenni tőbb pénzért az APU-t ha nem lesz használva benne a grafikus vezérlő,de nem gondoltam volna hogy játszani is fogok de ugy alakult és ha már van egy jó procim akkor z IGP-t ki lehet kapcsolni benne,és akármilyen vga-val elfut ?2013. júl. 10. 16:11
1/2 anonim válasza:
Igen, akármilyent beletehetsz ugyanis a VGA elsősorban alaplap csatlakozó függő tehát vagy AGP (régi) vagy PCI-E (új)csatlakozójú.
Másodrészt ugye tápfüggő, egy gyenge táppal nem fog elindulni egy bivalyerős VGA.
Harmadrészt pedig procifüggő is, egy gyenge proci mellé nem érdemes bivalyerős VGA-t venni.
Az A8 5600K mellé én egy HD 7770-est vagy egy HD 7790-est tudok ajánlani.
Amúgy tényleg kár volt APU-t venned ha játszani is akarsz. Megjegyzem a fiatalok 99%-a szerintem nem irodai munkára vesz magának gépet...:-)
2/2 anonim válasza:
Egy 5600K egy IGP-vel ellátott Athlon 750K, így akár egy erősebb VGA-t is elbír (7870 pl).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!