72 fokos a procim cod2 közben, ez sok?
Figyelt kérdés
AMD FX4100 a procim és ennyi volt a hőmérséklete cod2-zés közben. ez soknak számít? a videókártyám meg egy Radeon HD 6850 DDR5 és 78 fokos volt és mellé nagyon hangos is, asszem a ventije 80%on pörög. ez így normális?2013. júl. 10. 15:38
11/23 A kérdező kommentje:
és akkor most mit tudok csinálni azzal hogy ne legyen ilyen meleg a cucc? és honnan tudom hogy jó irányba van-e beszerelve hátulra a venti?
2013. júl. 10. 16:34
12/23 anonim válasza:
Akkor vedd le a ház oldallapját, ahogy már javasolták.
13/23 A kérdező kommentje:
nekem azt mondták ha van venti akkor ne vegyem le.
2013. júl. 10. 16:51
14/23 A kérdező kommentje:
mert úgy nincs légáramlás
2013. júl. 10. 16:53
15/23 anonim válasza:
Én is úgy értettem, hogy vagy-vagy. Ha nem tudod, jó helyen van-e a venti, és jár-e a levegő odabent, akkor venti kikapcs, és vedd le a ház oldalát. (Nem szép megoldás, de ha van szobaventillátor, azt is ráirányíthatod a nyitott házra.)
16/23 A kérdező kommentje:
nem azzal van a bajom hogy nincs jó helyen:) hanem hogy jó irányban van-e felrakva. csak egy irányba tudja fújni a levegőt, és most kifelé fújja. nem tudom hogy ez jó-e így vagy nem. ha nem, akkor megfordítom :)
2013. júl. 10. 16:57
17/23 anonim válasza:
Ha kifelé szívja a levegőt fent, az jó. Ha helyette a ház túlvégén (lent) tud bejönni a kinti levegő, akkor van némi áramlás a házban felfelé.
18/23 A kérdező kommentje:
elől nincs hely ventinek. nekem mondtak már olyat hogy vegyem ki fentről az odd takaró "lemezét" a házból, mivel ott nincs odd, így legalább ott tud bemenni a levegő. igaz az kicsit fentebb van. megpróbáljam levenni?
2013. júl. 11. 10:54
19/23 anonim válasza:
Szia! Nekem két venti van a házamban, egy elöl egy hátul, most is bent vannak és levettem a ház oldalát és majd 5-10 fokot hűlt minden alkatrész! Mindenképpen szedd le, nyáron nem olyan nagy gáz ha csupasz a gép, én személy szerint szeretem is látni az alkatrészeket!
20/23 anonim válasza:
ne kifele fújja hideget hanem befele!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!