Milyen videokártyát vegyek AMD FX 6300 mellé?
Olyan GPU (AMD) kellene amivel az fx 6300 tökéletes arányban van.
Nem szeretnék sokkal drágábban kártyát venni, ha ki sem tudom használni a proci miatt.
Battlefield 3 (multi) és majd a Battlefield 4 (multi)-ra kellene FullHD felbontáson egy monitorral.
A fenti 2 játék alapján válasszátok ki azt a kártyát amit még kb 100%-ig ki tudok használni az fx 6300 mellett.
Köszönöm szépen!
# 1-nek
1 DB monitoron 1920x1080 fullHD felbontás és min. HIGH beállítás, csak BF3/BF4 multi.
A keret kb.100e HUF, de hagyjátok figyelmen kívül mert tudni szeretném, hogy melyik az a kártya amit még ki tudok használni 100%-ban ha több akkor gyűjtök, de ha ebbe az árba pont beleesik az a kártya akkor azt írjátok, típus és gyártót is.
(Egy laposon játszom most, de már 600h után nagyon nem tetszik 1366x768ban/LOW, kinyírja a szemem)
Csak AMD GPUt írjatok!
Köszönöm! Megy a zöld mindenkinek!
100 ezerből HD7970.
A Tahitis 7870 meg megéri,mert a HD7950 15-20 ezerrel drágább.
Ehhez mit szólsz, ezt már babrálnom sem kéne nem?
FX-795A-TDBC - 3GB XFX Radeon HD 7950 Double D, Black, Ghost/HCell, 5500MHz GDDR5, 900MHz
84.000-
Ez jó lenne, mert nem tudom, hogy melyik márka milyen megbízható?
Csak azért raktam ezt be, mert láttam egy tesztet ahol BF3 közben hozta az alap 7970 teljesítményét.
Vagy lehet hülyeség volt , nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!