Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy tudom ezt megcsinálni az...

Hogy tudom ezt megcsinálni az XFX 7870-es kártyámmal?

Figyelt kérdés
Vannak régebbi játékok (CS 1.6 stb) amik nem használják ki teljesen a kártyát (vagyis a kártya nem dolgozik teljes erejével, hanem takarékoskodik.) Hogy/hol tudnám beállítani azt, hogy ne menyjen takarékos módban? Bocs ha érthetetlen lett. Köszönöm. Mennek a zöldek!

2013. júl. 9. 22:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a CS fórumokat kéne túrnod...
2013. júl. 9. 23:03
 12/14 A kérdező kommentje:
hát rendben. Köszönöm mindenkinek!
2013. júl. 9. 23:04
 13/14 anonim ***** válasza:

Attól, hogy az FPS számláló annyit mutat még nem azt jelenti, hogy több képkockát látsz, 120hz az annyit jelent hogy a monitorod másodpercenként maximum 120 darab képkockát tud megjeleníteni, többet semmiképp, 60-nál 60-at maximum, ráadásul szabad szemmel már a 30 FPS-t is ugyanolyannak látod mint akár a 120 at.

Meg hogy a lényegre is válaszoljak: sehogy, terheléstől függően változtatja az órajelét, ha nincs nagyobb terhelés, akkor nem fog semmiképp se feljebb kapcsolni BIOS szinten van ez a kártyába épitve, szóval maximum BIOS cseréjével elhetne, de így sok mindent bukhatsz, jó esetben csak fogyasztás nő kicsit meg jobban melegszik, rosszabban meg akár a kártya is bánhatja a dolgot.

2013. júl. 9. 23:31
 14/14 A kérdező kommentje:
huuhh:D Akkor nem csinálok semmi ilyesmit.
2013. júl. 10. 01:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!