Battlefield 3 játékhoz keresek videókártyát, ez mennyire jó vétel szerintetek: aprod.hu/hirdetes/asus-gtx-660-ti-bontatlan-3ev-gari-ID1fLtJ . Html? Action=show&id=18533767
Kedves 2-es
El tudom képzelni milyen jó vétel az a powercolor. Baj nincs vele de kicsit gyenge a hütöje 100x jobb választás a zafír 7870xt mint a power. Vagy az Asus
Jobb hűtő mellet a csendesség is mellette áll.
A kérdezőnek meg
Zafirt vegyél barátom
Amit te írtál az nem xt.
A Sapphire xt-vz Boost Lite.
Ja de még mindíg csendesebb és hűsebb mint a power 85 fokával. Ha nem több.
Ajánlom figyelmedbe a következő linket.
Itt láthatod,hogy melyek a megbízhatóak. A Power csak a hő a gond. Ratyi a hűtése 1 ventis alulméretezett. A Sapphire 7850 dual-xen van komolyabb hűtő.
A Boost meg egy kis fortéllyal ki iktatható
Üdv mindenkinek
Itt látszok az a "bika hűtő"
A Titan-nak is egy ventis hűtése van, mégis az legjobb a piacon jelenleg.
A Powercolor-on van egy máretes hőcsüves borda.
És 74 fok terhelés metllett jó hőmérséklet.
Az én alig 100w-os Sapphire 6750-em se hűvösebb ennél.
Én is boost lite-ot ajánlanék, ha lehetne kapni.
Eked egyébként egy 660ti is jó lenne, ha főleg bf-re kell.
85 fok semmi egy gpu-nak, ha komoly gond lenne a hűtéssel, akkor forgalomba se került volna.
Hogyne lenne jó a 660ti. Asus HD6870 DC karit váltottam. Volt hogy 90 fokos volt tesztben de játékok alatt nem ment 80 fölé
A Asus DCII is fasza.
De nem igazán jó az új generációs Radeonnak a 85 fok.
74 nekem már nem is tetszik. Egy jól szellőztetett házam van amiben a Sapphire HD7870 65fokig megyen fel. Itt gondolok 2db 12cm venti 1000 fordulaton a kártya olyan 2500-2600 körül pörög terhelés mellet de teljesen csendben van.
Nézzen be a HVra ott akad XT.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!