Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan tudnám a laptopomon...

Hogyan tudnám a laptopomon beállítani az internetet?

Figyelt kérdés
eddig t-mobilos netem volt a laptopomon de vettem egy routert és a rendes modemes internettel akarnám öszekötni itt akadtam el.:a router és a gép öszekötve wifin ezt írja ki 18mbps jól csatlakozik... de internetre lépéskor "válasza ki a szolgáltatást amelyhez csatlakozni akar" itt csak a t-mobiles van hogy tudnám a a wifiset is beállítani?
2009. okt. 17. 18:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Segítenék,de nem igazán világos a kérdés.
2009. okt. 17. 20:44
 2/3 A kérdező kommentje:
megvan a gép és a router között a wifi kapcsolat.A gép ki is jelzi csatlakozva...sarokba óra mellet ott a jelecske (monitor világoskék és villog) de a gépen nincs beállítva hálózat vagy nem tudom mi mert nem csatlakozik rá "válasza ki a szolgáltatást amelyhez csatlakozni akar" re kattintva csak a t-mobilos van (xpnél)
2009. okt. 17. 21:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Már elnézést a kérdésért. Ezt kitaláló shownak szántad?

És hol a modem? Ezek szerint a mobilos USB-s volt?

Dióhéjban: telefon splitter.. ADSL modem. ..router/wifis/..laptop/wifin/ ugye?

A routert kell IP címével meghívni és be kell állítani a kapcsolathoz szükséges adatokat /jelszó, PPOE, DHCP stb/.

Honnan tudja a szolgáltató, hogy a szerveréhez befutó kapcsolatkéréshez ki tartozik, és jogosult-e?

Üdv: StMiklos

2009. okt. 17. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!