Ti mennyit adnátok ezért a Konfigurációért?
Nem egy nagy valami gép, csak autó vásárlás miatt kell a pénz és ezt szeretném magyar valutára cserélni.
Szóval erről lenne szó:
ASRock n68vs3fx alaplap
FX6100 proci Cooler master Hyper tx3 hűtő
Gigabyte HD 6670 2gb vga
2x4gb DDR3 1333mhz ram Kingstone
Samsung hd103sj 1TB HDD + egy WD 160 gb
DVD író
fekete fehét Micro atx ház
Jah és egy Cooler master GX lite 500w-os táp
Nem egy Brutális Gamer gép, de én nem is erre használtam!
Én nem adnék többet érte 75k-nál és ezt az árat is a memóriák és a vinyók dobják így meg...az alaplap rettenet fapados, főleg ilyen procihoz, a hűtő nem is halk és ezt a procit nem is hűti le komolyan, a videokártya gyengus és a memóriából ítélve GDDR3-as (10k-t sem ér használtan), A GX Lite tápok sem éppen ajánlottak (ráadásul ide 400W is bőven sok lenne egy normálisabb táptól). Sajnos ez tényleg nem egy jó gép (nem csak játékra értem, hanem nincs jól összeválogatva, hiányzott a hozzáértés, utánajárás). Nem akarok senkit bántani, ez csak a véleményem, ami a konfig láttán megfogalmazódott bennem.
Az viszont igaz, hogy annyit ér, amennyit adnak érte. Ha nem hozzáértő veszi és adna érte akár 100k-t is (mert, hogy 6 magos proci, 8GB RAM és 2GB videokártya alapon), akkor nagyon jól járhatsz, bár erre nem buzdítalak.
ne bolondozzunk azért ennyire, ha újonnan veszed akkor kerül 100-110 be.
attól is függ, hogy garik azok vannak e rá vagy sem, de ha nincsen rá garancia, akkor én személy szerint nem adnék érte 60-nál többet, de még lehet hogy annyit se
Elhiszem, hogy itt trollkodtok velem, de azt a konfigot nem így állítottam össze! csak szépen lassan mindig egy kicsit fejlesztettem rajta!
Mindegyik termék ami van benne Garanciás!
Van amin még van 4 év van és van olyan benne amin már csak 1.5 év!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!