Miért indul Újra a gép?
Adott egy IPON-ról rendelt gép, összerakva, tesztelve.Windows7-et telepítettem rá, és a problémám ott kezdődött hogy Battlefield3 (eredeti) alatt folyamatosan újra indult a gép.
Amit kaptam drivereket alaplaphoz feltettem.
Ati catalyst telepítve.
A konfig:
ASUS M5A78L LE
AMD Phenom II X4 945 3.00GHz AM3 BOX
ASUS HD7770-1GD5
KINGMAX 4GB DDR3 1600MHz
FSP Hexa 500W TÁP
Pár tesztet elvégeztem.
CPU temp 40fok, és a táp voltage-ek sem mennek fel 1V-ot sem a megadott értéktől.
MSI kombustor-ral 86fokot mér GPU-nak, ez laikusként is soknak tűnik, bár teszt alatt nem indult újra a gép.
Egyébként az újraindulás fennáll még mindig játék indításakor egyből, meg simán csak winben is ha kicsit megterhelem a gépet.Érdekes hogy kétszer indítottam élményindexet mindkétszer restartolt a gép.
A kékhalál is egyre sűrűbb, bluescreenview ezeket találta:
100%-os GPU venti hajtással ez az eredmény készült:
Hard disk sentinellel megnézve minden 100%-os, a hőfokok is megfelelőek.
Bios reset nem segített, Ventik, hűtőbordák nem lötyögnek.
Már tényleg fogalmam sincs mi lehet a baja, és még mielőtt visszaküldeném a gépet, pár ötletet szívesen fogadnék.
Köszi előre is!
"Egyébként az újraindulás fennáll még mindig játék indításakor egyből, meg simán csak winben is ha kicsit megterhelem a gépet.Érdekes hogy kétszer indítottam élményindexet mindkétszer restartolt a gép.
A kékhalál is egyre sűrűbb"
AZ élményindex eliditása nagy terheléssel jár a restart hardverhiba miatt is lehet, a terhelést nem bírja ez táp is lehet. Én megpróbálnék minden hardvert ki és visszatenni a helyére ha úgy sem jó próbálj egy alapos vírus kémprogram keresést.Válaszd ki a legközelebbi időpontot és futtasd le ezt,ez on-line vírusölő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!