Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért indul Újra a gép?

Miért indul Újra a gép?

Figyelt kérdés

Adott egy IPON-ról rendelt gép, összerakva, tesztelve.Windows7-et telepítettem rá, és a problémám ott kezdődött hogy Battlefield3 (eredeti) alatt folyamatosan újra indult a gép.

Amit kaptam drivereket alaplaphoz feltettem.

Ati catalyst telepítve.

A konfig:

ASUS M5A78L LE

AMD Phenom II X4 945 3.00GHz AM3 BOX

ASUS HD7770-1GD5

KINGMAX 4GB DDR3 1600MHz

FSP Hexa 500W TÁP

Pár tesztet elvégeztem.

CPU temp 40fok, és a táp voltage-ek sem mennek fel 1V-ot sem a megadott értéktől.

MSI kombustor-ral 86fokot mér GPU-nak, ez laikusként is soknak tűnik, bár teszt alatt nem indult újra a gép.

Egyébként az újraindulás fennáll még mindig játék indításakor egyből, meg simán csak winben is ha kicsit megterhelem a gépet.Érdekes hogy kétszer indítottam élményindexet mindkétszer restartolt a gép.

A kékhalál is egyre sűrűbb, bluescreenview ezeket találta:

[link]

[link]

100%-os GPU venti hajtással ez az eredmény készült:

[link]

Hard disk sentinellel megnézve minden 100%-os, a hőfokok is megfelelőek.

Bios reset nem segített, Ventik, hűtőbordák nem lötyögnek.

Már tényleg fogalmam sincs mi lehet a baja, és még mielőtt visszaküldeném a gépet, pár ötletet szívesen fogadnék.

Köszi előre is!

2013. júl. 7. 17:18
 1/4 levis56 ***** válasza:
Ha csak a játék alatt csinálja más progiknál nem akkor kizárható,hogy a géped rossz,talán telepítsd újra a játékot.
2013. júl. 7. 17:28
 2/4 A kérdező kommentje:

"Egyébként az újraindulás fennáll még mindig játék indításakor egyből, meg simán csak winben is ha kicsit megterhelem a gépet.Érdekes hogy kétszer indítottam élményindexet mindkétszer restartolt a gép.

A kékhalál is egyre sűrűbb"

2013. júl. 7. 17:37
 3/4 TigerDemoN ***** válasza:
Nem melegszik túl a proci vagy valami a bf3 alatt?
2013. júl. 7. 18:22
 4/4 levis56 ***** válasza:

AZ élményindex eliditása nagy terheléssel jár a restart hardverhiba miatt is lehet, a terhelést nem bírja ez táp is lehet. Én megpróbálnék minden hardvert ki és visszatenni a helyére ha úgy sem jó próbálj egy alapos vírus kémprogram keresést.Válaszd ki a legközelebbi időpontot és futtasd le ezt,ez on-line vírusölő.

[link]

2013. júl. 7. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!