Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Legolcsóbban mennyiból lehetne...

Maxwell90 kérdése:

Legolcsóbban mennyiból lehetne csinálni egy olyan pc-t amin elfutna a black ops 2, borderlands2, meg a normálisabb game-ek de nem kell full grafikán lennie csak lehessen élvezni ház-és iró nem kell bele se monitor se bill. se egér?

Figyelt kérdés

2013. júl. 7. 11:47
1 2
 11/19 Bitangjó válasza:
RGH-val külső-belső vinyóról és pendrive-ról is játszik minden játékot. Csak fel kell másolni és kész.
2013. júl. 7. 12:12
 12/19 A kérdező kommentje:
szóval pc-n letöltöm és csak rákell másolnom?
2013. júl. 7. 12:15
 13/19 Bitangjó válasza:

Pontosan. Olyan 40-50k-ért lehet venni 250es vinyól akár régi vastag gépet, akár az újabb Slim-et. Ha gondolod nézz szét, aztán eldöntöd h neked melyik érné meg jobban. Szerintem érdemes minden lehetőséget megnézni :)

[link]

2013. júl. 7. 12:19
 14/19 BM-Striker ***** válasza:

Az AimonXB 100 usd+ szállítás.

És ki a fene beszélt illegális játékékokról?

Ezek elsősorban multiplayeres játékok, mihez kéne xbox live előfizetés.

2013. júl. 7. 12:20
 15/19 Bitangjó válasza:

Az se volt benne a kérdésbe h csak eredetivel szeretne játszani és az se h multizni szeretne. Az RGH-s gép szinté csak egy lehetséges választás, mint a közel 100k-s gép amit ajánlottál. Továbbá RGH-s gépen is lehet multizni amihez nem kell Live. Aimon Ebay-en van már 60$-ért ami már nem is olyan vészes. De akkor itt az olcsóbb változat: [link] Az XFPS 4400Ft meg kell hozzá még egér és bill. Jóval 10k alatt megvan. De am nekem is Live-os Xbox-om van most és a Live se olyan drága. Meg e hónaptól, minden hónapba 2 játék ingyen letölthető lesz Arany Live tagsággal. Volt RGH-s gépem is és mindkettőnek megvan a maga előnye és hátránya.

Azt meg majd eldönti a kedves kérdező h neki melyik megoldás jön be jobban. Ezt ugye leginkább a pénztárca szabja meg.

2013. júl. 7. 12:35
 16/19 Bitangjó válasza:
Bocsi, elnéztem a linket. Xfps is olyan 10-15 körül van. De meg lehet szokni a joy-t is, én pl vettem ilyen magasítót: [link] ezzel nagyobb utat jár be a kar így finomabban és pontosabban lehet célozni vele :) Szal mindenre van megoldás :)
2013. júl. 7. 12:46
 17/19 BM-Striker ***** válasza:

Egyébként az xfps nem kezeli jól a kis egérmozdulatokat, ami érthtő, mivel a analóg pad és az egér teljesen más irányítási sémát használ, amit egérrel mnem lehet rendersen emulálni.

A karral az baj, hogy vagy gyors, vagy pontos, de egyszerre csak az egyik.

Az egér ebből a szemontból az arany középuta képviseli, mivel lehetőséget ad precíz és gyors célzást egy mizdulattal, mig az anlaóg karral minimum 2 mozdulatra van szükség.

2013. júl. 7. 13:11
 18/19 Bitangjó válasza:
Jogos :) Szeretem az FPS játékokat és én easy vagy medium-ba végigtolom egyszer és az nekem elég. Jobban szeretem az autós és az RPG/kaland játékokat. Ott meg tökéletes a joy. Sokáig lehetne még ezt a pro/kontra dolgot folytatni :) Ajánlottam én is egy alternatívát és te is. Innentől a kérdezőn múlik, h melyik szimpatikusabb neki. Még annyit tudnék ajánlani h ha van ismerősei közt valakinek xbox-a akkor próbálja kis, nézzen meg rajta pár játékot és utána döntse el melyik kell neki :)
2013. júl. 7. 13:26
 19/19 anonim ***** válasza:
Persze 80k RGHs Xbox. Plusz kell hozzá egy drága 120ks TV.
2013. szept. 2. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!