Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi van ha a meghajtó nem adja...

Mi van ha a meghajtó nem adja ki a cdt/dvdt?

Figyelt kérdés

Egyjó 20perce betettem egy dvdt,hogy megnézzem és nem olvassa be SŐT kivenni sem lehet.

Mi lehet a baj? illetve ilyenkor mit csinálhatnék?

2009. okt. 17. 09:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Jó esetben lockolta a rendszer (gondolom win) a meghajtó "ajtaját".

Ha jól emléxem sajátgépben a cd vagy dvd-n egy jobb klikk és ott van hogy lemezkiadás.

rosszabb esetben elromlott. Reméljük nem.

2009. okt. 17. 10:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha az előző nem működik pedig kap áramot akkor már csak azt tudod hogy az elején van egy kis lyuk. Azon benyulsz valamivel ami befér például nagyobb tű. és ott oldalra húzva ki lehet akasztani az ajtót. De ezzel lehet hogy tönkreteszed szóval azért mondom hogy csak ha biztosan rossz a meghajtó akkor csináld ezt.
2009. okt. 17. 10:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Indítsd újra a gépedet, utána kiadja jobb esetben, ha nem, akkor a meghajtónak van baja
2009. okt. 17. 10:42
 4/5 anonim ***** válasza:
A meghajtón direkt ilyen esetre van egy kis furat,luk.Ebbe a lukba kell pl egy kiegyenesített GEM kapcsot benyomni, határozottan és ki fog nyílni.
2009. okt. 17. 11:38
 5/5 A kérdező kommentje:

már megoldottam XD tűvel kiizéltem és jo mert a drága unokahugom rosszul tette be a lemezt én meg nem figyeltem és csak betoltam és nem müködött de már minden tökéletes XD

a ugy beijedtem mert nemigen vettek vna anyámék a laptophoz XD

2009. okt. 17. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!