Egy Intel Cor 2 Duo e8400 3, 0 ghz processzor kitudna hajtani egy Shaphire hd 7750 1gb ddr5 ös videokártyát?
Figyelt kérdés
2013. júl. 6. 09:30
1/4 anonim válasza:
fullhd ba én még a 7770 est is megkockáztatnám, hogy kihajtja..
2/4 A kérdező kommentje:
nem fullhd gondolkodok a monitorom felbontása 1440*900 as ara megfelelő ez a vga meg a processzor és még hogy kie tudja hajtani rendesen a processzor a vga-t
2013. júl. 6. 09:36
3/4 anonim válasza:
Sztem éppen elég neki, igaz magas GPU limittel, lehet, hogy egy 7770 is mehetne mellé (használhatónak biztosan használható lenne, de a teljes kihajtásban nem vagyok biztos...anno mikor megjelent a HD4850 az egyik tesztoldalon elkövették azt a hibát, hogy csak egy 2,66GHz-es C2D procit tették a kártya mellé és végül kissé aláértékelték a vga képességeit, azaz, hogy alig gyorsabb egy 9600GT-nél....később megismételték a tesztet 3,2GHz-es C2D-vel és lám máris egyértelműen a 9800GT fölé kerekedett a 4850 a tesztekben. A HD7750 nyers erőben a HD4870 utódja, ha mondhatjuk így, igaz sokkal kisebb fogyasztással és modernebb támogatásokkal, funkciókkal, de mégis azt mondanám, hogy alsó hangon kell a 7750 alá egy 3GHz-es C2D proci).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!