TP-LINK TL-WR720N Router tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy ilyen routert, az lenne a fontos, hogy egy kb. 10 méter sugarú területen (egy fal félig-meddig, meg egy ajtó lennének az "akadályok", amiket át kellene vinnie) normális legyen a jel, illetve stabil, megbízható legyen, és a LAN is jól működjön. Azért kérdezném azok véleményét, akik megvették és használták az eszközt, mert tudom, h belső antennás a termék, ez a "Extended Range" technológia számít-e valamit?2013. júl. 6. 09:11
1/7 anonim válasza:
nekem az egyik ismerősömnél van ilyen egy falnál már alig van jel inkább ezt vedd meg: [link]
2/7 A kérdező kommentje:
Nem állított el az ismerősöd vmit? Mi kb. 100 m2-es házban lakunk, és a ház egyik sarkában van a router, de a házon belül szinte mindenhol maximális a jelerősség, a konyha sarkában egy rovátkával kisebb, de ott 3 falat kell keresztülvinnie. Azt hiszem, h valahol lehet állítani a router menüjében a jelerősséget, de nem biztos.
2013. júl. 8. 13:44
3/7 A kérdező kommentje:
Viszont van vmi érdekes is. Mikor verifyam a épített, semmit sem kellett beállítani, az asztali gépen volt net, csak a wireless-t. Be is állítottam, lehet is normálisan internetezni telefonon, csak a telefon folyamatosan IP-címet kér, egy pillanatra kiírja, h csatlakozva, aztán megint azt írja a telefon, h "IP cím lekérése...". Internetezni viszont kifogástalanul lehet, de ilyennel még nem találkoztam. Valami nincs jól beállítva, vagy dinamikus IP-s kapcsolatnál
2013. júl. 8. 13:54
4/7 A kérdező kommentje:
* ez a normális?
2013. júl. 8. 13:54
5/7 A kérdező kommentje:
Ja és nem " verifyam", hanem bekötöttem, hülye telefon -.-
2013. júl. 8. 13:57
6/7 anonim válasza:
én állítottam be a routert de ha neked ekkora jelet ad akkor nagyon szerencsés vagy bár az is igaz hogy két ugyanolyan készülék nincs a tipusa lehet ugyanaz azt amit írtál hogy a telefonod miért csinálja ezt azt nem tudom megmondani találkoztam olyan routerrel amin semmilyen telefon nem volt hajlandó ip címet keresni
7/7 A kérdező kommentje:
Értem, ez a telefonos dolog pedig érdekes, bár ettől függetlenül kifogástalanul működik a telefonon a wifi, meg az internet, csak furcsa volt h miért kér folyton IP-t a telefon, ha működik a wifin a net. Köszönöm a választ!
2013. júl. 9. 12:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!