Ez a laptop megéri? Többi lent
Figyelt kérdés
Sziasztok.. szal vásárlás elött állok.. melom miatt sokat vagok mozgásban szal sztli gép szóba sem jöhet:S
ezt néztem ki tegnap [link]
battlefield 3 és késöbb 4-et tolnám rajta... légszives értelmes válaszokt irjatok... vag más modell után nézzek?
köszi sziasztok
2013. júl. 6. 03:46
1/3 Turismo válasza:
Megnézegettem a laptopot nagyon jó tudással bír. Ami processzor van benne, az a 4. legjobb a listában, ami szép eredmény. Legfőbbképpen emiatt drága ennyire a laptop, de szerintem megéri, ha Neked is :) :D Mindenképpen szétnéznék más márkában is még vásárlás előtt a konkurecniák között... Dell, Asus, Samsung, Packard Bell. Ha leginkább játékra kell Neked amúgy megéri, de ha csak egyszerű netezésre stb. használod akkor elég egy gyengébb laptop is, de az i5-s proci az mindenképp kell, akármire is veszed. Jó tanácsként annyi, hogy szerintem nézelődj még laptopok után, hát ha lesz olyan, hogy megtetszik közben :)
2/3 A kérdező kommentje:
okés köszi ment zöld kéz :)
2013. júl. 6. 07:20
3/3 anonim válasza:
Ez egy remek laptop!
Ebben az árkategóriában,már a márka ugyan mindegy..
Azért megjegyzem a Lenovo laptopoknak nagyon tuti a billentyűzetük,ugyanakkor aránylag megbízhatóak..
Jó döntést hoztál.
Azért én még a Toshiba és az Asus laptopok közt szétnéznék mielőtt megvásárolnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!