Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen vezeték nélküli billent...

Milyen vezeték nélküli billentyűzetet x egér packot vegyek?

Figyelt kérdés

Régen volt valami logitech vezetékes cuccom de az tönkre ment, mostanában gondolkodtam rajta hogy venni kéne

Milyet ajánlanátok? [olyan 5-10ezer] ft környékén?

[illetve hol? [voltam a tescóba de nem volt semmi vezeték nélküli]

2013. júl. 5. 23:43
 1/7 anonim válasza:
Trust Tecla
2013. júl. 6. 01:06
 2/7 P.O.C. ***** válasza:

Logitech MK330

[link]

Nekem nekem ugyan MK520 -asom van, de az már pár ezerrel meghaladná a keretedet. Egyszerűen remek termék. Nem hazudnak az elem élettartamról, két évet ígértnek a billentyűzetnél és valóban 2 éve van meg, és még nem cseréltem elemet benne. Az egérre 1 évet ígérnek, de mivel én nem szoktam kikapcsolni soha, így ez nálam fél évre csökken. Kivalló minőség, könnyű gépelés, kényelmes használat. Amúgy nem holmi gagyi, hanem Duracell elemet mellékelne hozzá. Legközelebb is Logitech. :)

2013. júl. 6. 02:39
 3/7 A kérdező kommentje:

Trust Tecla árban szimpibb van róla valami tudnivaló hogy jó rossz néha jó néha rossz?

Logitechre nem kérdezek rá mert biztos vagyok benne hogy jó :D de olcsó jános vagyok szeretem az olcsó dolgokat ha megfelelő :D

2013. júl. 6. 14:09
 4/7 P.O.C. ***** válasza:

Ahogy nézem a webshopokat nem olyan drasztikusan olcsóbb, az MK330 -hoz képest, kb csak 2000 Ft. Az egér letapogatója meg nem lézer, hanem optikai. Kész elem zabálás. Nekem ez előtt Trust rádiós kombóm volt optikai egérrel. Akkukat mellékeltek hozzá, a vevő egység meg egyben töltő volt. Nem bírta 1 hétnél tovább egy feltöltéssel. Volt hogy, hogy játék kellős közepén mondta be az unalmast, rohadt idegesítő volt. A Logitech -nél meg előre tudom, hogy mire számítsak. Villog rajta 1 piros kis led órák hosszával előtte, mielőtt teljesen lemerül.

De persze te tudod, ha a Trust jobban tetszik vedd azt, nem akarlak rábeszélni semmire csak a tényeket közlöm.

2013. júl. 6. 14:29
 5/7 A kérdező kommentje:

még annyit hogy erről a 2ről mi a vélemény?

[link]

[link]

2013. júl. 6. 16:25
 6/7 A kérdező kommentje:

vagy jobban megérné ha külön-külön vennék egeret és billt?

[Illetve ps3hoz is használnám]

2013. júl. 6. 16:27
 7/7 P.O.C. ***** válasza:
Szépek-szépek és mind a kettő minőségi gyártótól származik, tehát biztos nem szutykok. De az a baj hogy mind a kettő optikai egeres. Ha neked jó, hogy legfeljebb havonta elemet kell cserélned, jobban terhelve pénztárcádat és a környezetedet, akkor jó választás.
2013. júl. 6. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!