Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Le tudom-e törölni a drivert...

Le tudom-e törölni a drivert formázás nélkül?

Figyelt kérdés

Az érdekelne, hogy le tudok-e törölni a winyóról úgy drivert, hogy nem indítok oprendszert.

A számítógépembe vettem új alaplapot, procit, ramot, meg ilyesmiket. Az alaplaphoz kaptam egy aranyos kis CDt is amiről tudom telepíteni a szükséges drivereket. Azonban miközben én szépen telepítgettem egyszer csak, váratlanul leállat a gép setup közben. Gondoltam nincs baj és újraindítom a gépet. De elkezdte betölteni a win7em (32bit), itt viszont a windows betöltése felirat után befagyott és akárhányszor próbáltam újraindítani ugyanez történt. Csökkentett módban sem hagyja elindítani (ez megkönnyítené a dolgot) tanácstalanul állok a dolog előtt és az érdekelne, hogy valamilyen módon uninstallálható-e a driver anélkül, hogy a windowst indítsam? vagy nem marad más lehetőség hátra, mint a formázás?

2013. júl. 5. 23:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Boot során nem ajánlja fel az előző helyes konfiguráció betöltését?
2013. júl. 5. 23:55
 2/7 A kérdező kommentje:

próbáltam már de ugyanazt csinálja

be jön a starting windows felirat aztán bámulhatom egy félóráig és semmi... :/

2013. júl. 6. 00:04
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ha mér a csökkentett mód se megy,akkor inkább rakd újra, mert ha még sikerül is mondjuk egy linux lemezzel most ezt rendbe tenni, akkor is mélyen sérült a rendszered.

Amúgy linux live CD vel:

[link]

2013. júl. 6. 00:21
 4/7 A kérdező kommentje:
vszeg az lesz akkor, azért kösz :)
2013. júl. 6. 00:23
 5/7 A kérdező kommentje:
elképzelhető, hogy ha egy szűz vinyót raknék a gépembe, arra rátelepíteném a windowst, majd a mostanit szintén beleteszem, és úgy, hogy a másikról fut a windows közben erről letörölném a windowst de a többi adatom megmaradna ami rajta van? vagy ez túl elvetemült/ esetleg valami okból kifolyólag megcalósíthatatlan ötlet lenne?
2013. júl. 6. 00:45
 6/7 anonim ***** válasza:

Meg lehet ezt csinálni, de felesleges ehhez új vinyó.

Ha van ezen több partíció (célszerű többet tartani.

Vagy elég egy pendrive is akár.

Letöltesz egy debian 7.0- live lemezt, kiírod, bootolsz és pendrive ra mindent ki tudsz másolni, esetleg üres HDD-re is. Akkor nem kell telepíteni másik windowst adatmentéshez.

kb 5 perc alatt megvan.

2013. júl. 6. 00:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Visszazárás. De ehhez az "eredeti" konfig szükséges, utána lehet költöztetni a vinyót másik lapra.
2013. júl. 6. 02:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!