AMD Phenom II X4 995 mennyivel jobb, mint az Intel Pentium Dual Core G2010?
Az 5600as nem tud dualban menni 6670-el, erre csak az 5800as képes, az 5600 csak 6570el tud még dualt. Viszont játszani az 5800-as is gyenge, gyengébben teljesít még egy X4-es phenomnál is. Ilyen ne mondjunk már 2013-ban, hogy a játékok nem használnak, csak 2 magot, ez igaz volt 2009-ben...
Ma már alig van játék, ami nem 4 szálon fut, de a legtöbb már a 6 és 8 magot is kezelni tudja és látványos gyorsulás érhető el egy több magos processzorral.
Az AMD olcsóbb, játszani jobban megéri, én egy FX-et vennék, 4 v 6 magosat, annak kb még értelme is van. Játszhat még az 5800K is a procid mellé és akkor van crossfire, de a processzor ott gyengébb, egyéni döntés, az is egy használható 4 magos proci, kérdés, mikor akarsz később fejleszteni a gépen.
Nekem régen egy 1,8GHZ-es AMD AthlonXP-m volt amit 2,1GHZ-re húztam 512Mb RAM-al 64Mb-os VGA-val és a muterom 2,0GHZ-es Intel Celeron-ját egyáltalán nem érte utól pedig sokkal gyengébb volt a 256Mb RAM és 32Mb-os VGA miatt! ;)
Az Intel mellett döntök én is! (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!