Van olyan program vagy hasonló ami mondjuk megoldja, hogy: Skype-on haver hangját csak fülesen halljam, de közben hangszórón menjen egy játék hangja?
nem kell hozzá két kimenet
attól függ, milyen drivered van a hangkártyához
az enyém például tudja, hogy "kommunikációs fejhallgató"-ra irányítja a teamspeaket(ezt a tsben is ki kell választani) miközben a többi hangszórón megy, és csak 1 jack van
"nem kell hozzá két kimenet"
Arra gondolsz, hogy pl. laptop beépített hangszórója van a kérdezőnek?
bocsi, hogy nem írtam eddig, de elfoglalt voltam :/ Köszönöm az eddigi válaszokat! Asztali PC-m van. Van elöl is egy kimenete meg hátul is. Hátulra a hangszórót dugtam, előre meg fülest. Hangszóró amúgy semmi extra, még egy USB-je van, azt is gépbe dugtam be hátulra. Ha két luk van a gépen, akkor abból az is következik, hogy a hangkártyán két kimenet van? :) (bedugom mindkettőt, akkor mindkettőből szól a zene meg megy a beszélgetés hangja is) Skype beállításokban megnéztem, és hangbeállítások, hangszóró: témakörön belül a legördülő menünél csak egyet lehet kiválasztani: "Hangszórók VIA High Definition Audio".
Everesttel megnéztem hangkártyához ezt írja:
VIA VT1705 @ nVIDIA NForce 7025-630a (MCP68SE)
Keresgélje Nvidia honlapon, vagy TI, hogy tudtátok megoldani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!