A tabletem hálózati adaptere tönkrement, nem tölt, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Ma fel akartam rakni tölteni és egyszerűen nem tölt, azért gondolom, hogy a hálózati adapter ment ment tönkre, mert eddig ilyen kis sípoló hangot adott ki, nem volt hangos, de most nem adja ki azt a hangot. Már teljesen lemerült, nem tudom mit csináljak, töltőt nem tudom honnan lehet venni, még utánanézek,de nem tudom mi lesz így. Az aksija Li-polymer, és a tabletem pedig Wayteq xTab-100-is. Kérlek segítsetek, mert nem tudom hogy töltsem fel!! :-(2013. júl. 4. 18:08
11/13 anonim válasza:
Sajnos szó szerint nincs mit. Lehet csak új adapter vásárlásával tudod "helyrehozni". Azt esetleg megpróbálhatod, hogyha mozgatod a töltőkábelt, hátha megjavul (lehet, hogy csak megtört valahol a vezeték).
12/13 A kérdező kommentje:
Már próbáltam így helyezni, úgy helyezni, de akkor valószínű, hogy új töltőt kell hozzá venni. Remélem új töltővel működik, mert nem tudom, lehet új aksit kell bele rakatni, mivel most csak áll, igaz rajta van a gépen, de remélem a rossz töltő semmi kárt nem csinált a masinámban.
2013. júl. 4. 23:51
13/13 anonim válasza:
Ha nem hallod, hogy "ciripel", akkor valószínűleg nem zárul az áramkör, így nem hiszem, hogy bármi károsodást okozott volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!