Alaplap gondom lehet? HELP!
A helyzet a következő:
Friss a win 7-em
Első úgymond hidegindításkor(tehát 1 óráig nem volt bekapcsolva és utána) ahogy megjelenik a windows asztal le is fagy, ilyenkor az áramot is elveszi az egértől és a billentyűtől is
Ilyenkor ki kell kapcsolnom szabálytalanul, ezt követően pedig megy ha újraindítom
Arra lettem figyelmes hogy mindig (indításkor mikor bejön a windows asztal) telepíteni akar valamiket
plieee 1394 vezérlő
Pci eszköz
Pci híd
Audió
estleg videókártya
Nem mindegyiket akarja telepíteni hol csak egyet (indításkor, hol másik kettőt (amiket felsoroltam és persze új indítás után))
Nem kell mondanom elég fura ha feltelepített már egyszer valamit, akkor ha 2 perc múlva újra indítom miért akarja újratelepíteni
Sajnos nincs olyan cd-m
De az előbb próbáltam ki hogyhogy a gépet felemeltem 2cm-re és visszakoccintottam a földre és rögtön le is fagyott
Annyi kérdésem lenne hogy este valszeg szétszedem az egészet (hátha látok az elektronikán valami problémát pl púpos kondi) És itt lenne a kérdésem hogy ti szerintetek hol melyik részén keresem az alaplapn a hibásodás nyomait, ha ugye több mindennel problémázik
És most már valószínűleg tudom hogy miért csinálja hidegen, mert a videókártyára rátettem gyorskötözővel egy hűtőt (venti) de hideg indításkor rezeg és hangja van egy percig (valószínűleg a vizszinte elhelyezés miatt) és ez a rezgés juthatott el az alaplapig :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!