Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptop vagy PC?

Laptop vagy PC?

Figyelt kérdés
Ti melyikre szavaztok es miert?
2013. júl. 4. 15:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Egyszerű: menet közben akarod használni?

Akkor laptop.

Esetleg még akkor is, ha mindenképpen kicsi doboz kell.

Különben nem éri meg, mert kb. 3-szor annyiba kerül, mint egy ugyanolyan teljesítményű asztali gép.

Amúgy mindkettő PC.

2013. júl. 4. 15:20
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem is értem, hogy az összehasonlítást hogy gondolod. Nem lehet összehasonlítani mivel két külön kategória.

A laptop arra való, hogyha állandóan utazol, mozgásban vagy akkor is könnyen magaddal tudd vinni a számítógéped. Ezen kívül még menő leszel a suliban ha laptopod van, más értelme nem sok van. Egy PC ezzel ellentétben fix, nagy, nehéz, felvágni se annyira lehet vele, viszont ugyan azért a pénzért kb. kétszer jobbat kapsz mint laptopot és ha besz@rik benne valami, azt általában sokkal olcsóbban meg tudod oldani egy cserével.

Tehát ha csak otthon használod és csak azért kellene laptop mert néha az ágyadban szeretnél számítógépezni máskor az asztalnál, harmadsoron pedig az ebédlőben anyuékkal, akkor totál értelmetlen laptopot venni. Ha kollégista vagy, sokat utazgatsz, esetleg máshol dolgozol vagy munkádhoz kell akkor lehet létjogosultsága.

2013. júl. 4. 15:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Én laptop párti vagyok, mert nincs arra kapacitásom, hogy állandó helyet tartsak fent egy fix gépnek, plusz sokszor el kell vinnem itthonról, tehát adott, hogy kell a laptop.

De én akkor is laptopot vennék, ha nem vinném sehova, mert megszoktam már és egyszerűbb számomra a "tartása".

2013. júl. 4. 15:35
 4/4 anonim ***** válasza:

csak egy érv a lapi mellett

1/3-a áramot használ mint a böszme asztali gép,

-1 lapi, 3 nap alatt se fogyaszt annyit ,mint az asztali 1 nap alatt,

2013. júl. 4. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!