Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen szünetmentes tápegysége...

Milyen szünetmentes tápegységet vegyek egy Corsair TX650 tápegység mellé?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék rá sokat költeni, de a gép eléggé drága volt és nem lenne jó, ha elromolna az áramkimaradás miatt. válaszokat előre is köszönöm!
2013. júl. 2. 13:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyi a max de én is ezt vettem a gépembe mert én is ettől féltem .Eaton ENV2000H
2013. júl. 2. 13:41
 2/7 A kérdező kommentje:

Sajnos ennyit nem szeretnék költeni...

Annyira lenne szükségem, hogy ki tudjam kapcsolni a gépet, ameddig helyre nem áll az áram, viszont nem tudom, hogy milyen minőségben kéne, hogy gondolkodjak. A szünetmentessel is úgy van mint az olcsó tápegységeknél, hogy kárt tehet a rendszerben? Ezt nagyon el szeretném kerülni, viszont ilyen sokat nem igazán tudnék rászánni.

2013. júl. 2. 14:20
 3/7 anonim ***** válasza:

Az túlzás hogy tönkre lehet vele tenni a gépet de igen. Ezért jobb hogyha jó minőségűt veszünk. Nem tudom mennyire használod ki a tápegységed teljesítményét. Nem akarlak lenézni de ha esetleg nem tudnád úgy kell vásárolni szünetmentest hogy az alap 650 W ( a te esetedben ) és még monitor. De mindig jobb hogy kicsit több van.(Úgyértve hogy nem kell teljesen kihasználnunk dehát mindig nagyobb teljesítményű szünetmentest jó venni) ((De nem akarlak leszólni csak megemlítettem tényleg jó szándékkal))

Itt egy másik kicsit olcsóbban: SPS PRO1500I

Ezt is megveheted de a helyedben szereznék pénzt erre:

FSP EP1500

Szólj hogy mire jutottál és majd írj kérlek!

2013. júl. 2. 19:40
 4/7 A kérdező kommentje:

Az az igazság, hogy szerintem túlzás volt belerakni a TX650-et: 1 merevlemez van, egy dvd író/olvasó

VGA: GTX 670

CPU: i5-3750

Szerintem gépigényesebb játékok közben se használ max. 500w-ot.

2013. júl. 2. 21:47
 5/7 anonim ***** válasza:
A procid is és a vga-d is igényli az 500w-ot minimum én szerintem. De sajnos most nem áll módomban megnézni.
2013. júl. 4. 18:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha leírnád mid mennyit fogyaszt stb tudnék mondani pár tippet.
2013. júl. 4. 18:07
 7/7 anonim ***** válasza:

350W-nál semmiképp se vesz fel többet a hálózatból 100% terhelés mellett.

De valszeg annyit se.

2013. aug. 28. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!