Milyen szünetmentes tápegységet vegyek egy Corsair TX650 tápegység mellé?
Sajnos ennyit nem szeretnék költeni...
Annyira lenne szükségem, hogy ki tudjam kapcsolni a gépet, ameddig helyre nem áll az áram, viszont nem tudom, hogy milyen minőségben kéne, hogy gondolkodjak. A szünetmentessel is úgy van mint az olcsó tápegységeknél, hogy kárt tehet a rendszerben? Ezt nagyon el szeretném kerülni, viszont ilyen sokat nem igazán tudnék rászánni.
Az túlzás hogy tönkre lehet vele tenni a gépet de igen. Ezért jobb hogyha jó minőségűt veszünk. Nem tudom mennyire használod ki a tápegységed teljesítményét. Nem akarlak lenézni de ha esetleg nem tudnád úgy kell vásárolni szünetmentest hogy az alap 650 W ( a te esetedben ) és még monitor. De mindig jobb hogy kicsit több van.(Úgyértve hogy nem kell teljesen kihasználnunk dehát mindig nagyobb teljesítményű szünetmentest jó venni) ((De nem akarlak leszólni csak megemlítettem tényleg jó szándékkal))
Itt egy másik kicsit olcsóbban: SPS PRO1500I
Ezt is megveheted de a helyedben szereznék pénzt erre:
FSP EP1500
Szólj hogy mire jutottál és majd írj kérlek!
Az az igazság, hogy szerintem túlzás volt belerakni a TX650-et: 1 merevlemez van, egy dvd író/olvasó
VGA: GTX 670
CPU: i5-3750
Szerintem gépigényesebb játékok közben se használ max. 500w-ot.
350W-nál semmiképp se vesz fel többet a hálózatból 100% terhelés mellett.
De valszeg annyit se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!