Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mért nem ad képet a vidikártya?

Baji márk kérdése:

Mért nem ad képet a vidikártya?

Figyelt kérdés
Ma vettem egy Ati Radeon 9600 agp vidikártyát használtan és beteszem,nem ad képet.ahol be lehet csavarozni a gépbe kicsit kiljebb van kb.2mm-re.
2013. júl. 2. 12:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem teljesen csatlakozik, márt jártam már én is így.
2013. júl. 2. 12:53
 2/6 Komplikato ***** válasza:

Azért én ilyen esetben megnézném az alaplapot miként van rögzítve. Valami nem stimmel ott, ha van ekkora eltérés, vagy alaplap, vagy a ház, vagy a hátlap nem stimmel.

Vagy a B verzió, nincs rendesen betéve az AGP-be a kártya ...

Egyébként az elsődleges kimenetre kell dugni a monitort, ami sok esetben a DVI sok kártyánál, így ha pl a delikvens sima VGA (D-Sub) csatlakozóra köti, akkor nem ad képet, magyarul kell egy DVI/D-Sub átalakító vagy kábel. Aztán az is lehet, hogy nem jó a kártya ha régi.

Meg lehet az AGP ...

1. Nem 4/8x-os, bár ilyenkor meg is süti a kártyát.

2. Elvileg 8x-os AGP, de még sem az. Idióta öszvér lapokon volt ilyen PCI-E átalakítós kamu AGP, mint az AsRock AGI csatlakozója.

3. Rendes AGP 8x van rajta, csak sz*r az alaplap, mint az Asus A8n8X-X lapok, amikre kb. felére hibás AGP vezérlős NForce2 került, ezért semmilyen Radeonnal nem megy.

4. Bios beállítások, vagy szerelésnél elmozdul elem miatt törlődtek vagy előtte integrált volt ...

2013. júl. 2. 13:01
 3/6 anonim ***** válasza:
A jó kis nforce-ok, meg a kompatibilitási hibáik...
2013. júl. 2. 13:07
 4/6 A kérdező kommentje:
de van egy másik ugyan ilyen ati radeon 9600-as és az ment de egy hete besz*rt,de az legalább ment és adott képet
2013. júl. 2. 13:09
 5/6 A kérdező kommentje:
de lehet hogy a hátlap nem engedi tovább nyomni
2013. júl. 2. 13:11
 6/6 A kérdező kommentje:
a dombóváron vettem és amelyik boltbol vettem az ki is probálta és ment
2013. júl. 2. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!