Lecseréljem vagy hűtőt rá? (VGA)
Figyelt kérdés
Van egy Ati Raden HD 4870-es videó kártyám. Az a probléma áll fenn, hogy mikor egy picit is igénybe veszem játék szemszögéből elkezd egyre jobban hangosodni és már engem is zavar. És most nem tudod mit csináljak ezért kérem a segítségeteket. Vegyek rá egy hűtőt vagy cseréljem le egy másik VGA-ra? Válaszaitokat kérlek úgy adjátok, hogy linkeltek egy árut amit szerintetek meg kéne vennem a probléma megoldásának érdekében.2013. júl. 2. 12:27
1/10 anonim válasza:
Tisztítsd ki, viszont szerintem hűtőt venni rá értelmetlen, max egy új ventilátort.
2/10 BM-Striker válasza:
A nagy teljesítményű vga-k hangosak.
Jobban jársz ha veszel egy modernebb vga-t.
3/10 A kérdező kommentje:
Párszor már kitisztítottam, még sűrített levegővel is:/
Akkor ajánlotok nekem egy ventilátort vagy egy VGA-t ha kérhetem?
0-20.000 Ft között . .
Előre is köszönöm a gyors segítséget nektek!
2013. júl. 2. 12:35
4/10 BM-Striker válasza:
Arctic Accelero Twin Turbo II
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. júl. 2. 12:38
6/10 Rasta Joint válasza:
Okosabb lenne, ha eladnád ezt a VGA-t olyan 12-13 ezerért, hozzácsapod a 20 ezredet és veszel egy HD7790-et.
7/10 anonim válasza:
Add el a francba, azt a 4870-et alig lehet lehűteni.
12-13k-t kapsz érte, hozzácsapsz, és veszel valami hasonló teljesítményűt, de hűvesebb, és modernebb kártyát.
8/10 A kérdező kommentje:
Hmm értem. Nos ha abból a 12-13K-ból milyen VGA-t érdemes venni?( Jogsira fordítanám inkább azt a 20ezret.:) )
2013. júl. 3. 22:09
10/10 A kérdező kommentje:
Nekem WoW-ra meg LoL-ra kellene. Azokat vigye maxon,faszán és jó is:) Nem ábrándozok ilyen BF3 meg társaiban . .
2013. júl. 3. 22:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!