Szerintetek egy COOLERMASTER Blizzard T2 processzor hűtő elég egy cori i5 2500k lehűtéséhez?
Nem.
Ahhoz legaább egy CM Hyper 212 EVO , ha van rá pénz Alpenföhn Brocken, Brocken 2, Scythe Mugen 3, Ashura, Thermalright True Spririt 120, HR-02 Macho ....
Cooler Master Hyper 212 EVO: szerintem ez lesz mert árban elfogadható. Bár még midnig drágább mint amit én kérdeztem:(
Tehát a lényeg az hogy a Blizzard T2-t semmikép ne vegyem ha halk hűtőt akarok. Mondjuk az eredetinél talán jobb. alapon lehűtheti ez a processzort? Tettem fel fan szabályzót és játéknál "lángol" a processzor és mint egy turbina:D
Gyenege.
2500k-hoz 12cm-es kell.
:( Köszi a válaszokat de lehangolódtam :D
Akkor felesleges megvennem 3,5k ért? Nem is fogja abszolult lehűteni? Akkor mi a helyzet a gyári hűtőkkel? Hangos, nem hűt, ez a tx3 csak jobb lenne. elvileg egy 3570k-t hajtott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!