Elemér20 kérdése:
Össze raknátok nekem egy gépet? Lent
Figyelt kérdés
65 ezerből kéne egy gépet összehozni amin ellehet "játszani"
sajnos nekem csak ennyire futja.A videokártya legyen "erős".Pár ezressel túl lehet lépni 3-4 ezerrel:D:S
Ha lehet a pcx-ről.
2013. júl. 1. 19:48
21/31 anonim válasza:
De van, a processzorba integrált, majdnem HD 6670 erősségű. APU-nak hívják ezt.
22/31 A kérdező kommentje:
Akkor inkább az első?
2013. júl. 1. 21:01
24/31 anonim válasza:
azt vedd,amit én írtam,és kérek mindenkit,hogy a 39%-osnak a válaszait jelentsétek értelmetlen válaszként,hát ha lebannolják és akkor nem tud hülyeségeket beszélni...
25/31 anonim válasza:
Éppen azért vagyok 39% mert megmondom a magamét az olyan gyökereknek mint te. Az első jobb? vga nincs benne te senki! jó hogy belerak egy jbob procit mint az enyém, (drágábbat) ha vga nincs benne, és belefér úgy a keretbe. nézzél mielőtt ugatsz csicskagyerek
26/31 anonim válasza:
ugatsz itt a 11 éveddel, mikor te nem értesz hozzá fityinget se. Cseszheted a 72%od ha egy gépet nem tudsz összerakni normálisan. Nulla vagy! ennyi!
27/31 anonim válasza:
28/31 anonim válasza:
ÉS a HD 6450 nem játékra való:
29/31 anonim válasza:
én beszélek,amikor összeraksz egy 10x szarabb konfigot,egy kihalt platformra gyengébb procival,kevés rammal,és sokkal gyengébb VGA-val,mint az általam írt APU-ban található IGP...
és akkor azt,hogy sikerült beraknod a legszarabb chieftec tápot,meg sem említettem...
na meg tisztázzunk valamit... itt szerintem sokkal sokkal közelebb állsz kettőnk közül a 11-hez,mert általában pont ezek a kiskancsó kis vérpistik szoktak ilyenekkel dobálózni....
30/31 A kérdező kommentje:
Najo ne vitázzatok marad az első és kész.
2013. júl. 2. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!