Thermaltake 630W Smart vélemény? Mennyire jó táp?
Nem igazán.
Mennyi a keret tápra,és milyen konfigba kéne?
Ebben az árban egyébként rengeteg remek táp van.
OCZ Silencer Mk III 500W moduláris
XFX Pro 550W
XFX Pro 650W
FSP Raider 650W
SEASONIC S12 II 620W
FSP Aurum Gold 500W
Utolsó, haha, móka répa volt a reggeli?
"HEC belsővel szerelt (megjegyezném h a Codegen is ezzel a béllel szerelt :D )"
Ez nekem új, tuti ez? Amúgy is HEC-nél van elég nagy difi egy egy bél között, van "gyilkos" is, meg olyan is mint amit az A-DATA BN széria kapott.
Amúgy se vágom honnan tudod biztosara, hogy HEC belsős a TT, a Smat szériában két 630-as is van, a régebbi ami HEC-es és az újabb(SE) ami CWT GPM.
Onnan vágom, h pont ma döglött meg az egyik gép a könyvelőknél és a táp miatt, (irodai gépbe jo a codegen :D) és mikor szét szettem, csak ugy kiváncsiságból akkor láttam.
A thermalteka-t pedig egy listából olvastam ki. Ott benne van h melyik táp milyen elektronikával szerelt.
1. Az egyetlen modell, biztosra, hogy az egész gyártó azt használja(aki ráadásnak tudtommal OEM gyártó is) ahhoz ennyi kevés...
2. Abban a listában szerintem a 630P mellett volt egy 630M is, szóval amíg nem tudjuk melyik addig biztosat sem állíthatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!