Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ezt a merevlemezt rá lehet...

Ezt a merevlemezt rá lehet kötni asztali gépre? (KÉP)

Figyelt kérdés

Mármint ha jól látom IDE de nem vagyok abban se biztos. Egy laptopból kaptam ki amit már nem működött de ez tuti hibátlan benne. Szóval az égető hely hiányt szeretném pótolni ilyen fura módon. Lehetséges lenne, hogy ezt bekössem a gépembe? Ha igen, milyen kábellel?

kép: [link]

Elnézést kérek ha valakit megbotránkoztattam hozzá nem értésemmel!

2013. júl. 1. 10:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez szerintem sata-s winyó és sata-s tápkábel kell hozzá ( [link]
2013. júl. 1. 10:33
 2/9 anonim ***** válasza:

zárójel nélkül a végén:

[link]

2013. júl. 1. 10:33
 3/9 anonim ***** válasza:
Satás a vinyó tehát ha a lapodon csak IDE csati van akkor felejtős a dolog.
2013. júl. 1. 11:12
 4/9 anonim ***** válasza:
igeb et sata-s, ha nincsen az alaplapodon sata csatlakozó, akkor add el(engem érdekelne), meg kell a sata tápkábel is.
2013. júl. 1. 11:32
 5/9 A kérdező kommentje:
Sikerült megállapítanom az Everest segítségével, hogy az alaplapom SATA-s és meg is találtam azt zsínórt a gépemben amit az első válaszoló küldött. A kérdés, azt hogy a viharba variáljam össze ezzel a merevlemezzel? Valami átalakító kell? Vagy hogy?
2013. júl. 1. 12:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Van egy táp csati meg egy adatátvitel sata kábel. A széles a táp csati, a másik pedig a sata kábel. Táp csatit egyértelműen a táphoz csatlakoztatod, a másik drótot (általában narancssárga, újabbak feketék) pedig az alaplaphoz.
2013. júl. 1. 13:15
 7/9 A kérdező kommentje:
Ezt így értem, de se a táp zsinrt se a sata zsinórt nem tudom bedugni a merevlemezbe mert a merevlemezen lévő csatlakozóba nem illik bele.
2013. júl. 1. 13:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát pedig.. de! :D Erre most nem tudok mit írni. Ha az sata kábel, akkor bele kéne mennie, max nehezen.
2013. júl. 1. 13:45
 9/9 A kérdező kommentje:
De mégis. Valami mást akartam bedugni nem a megfelelőt... Köszi a segítséget. Ha kb 5 perc mulva win telepítéses kérdés lesz az én leszek! :D
2013. júl. 1. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!