A 4GB pendrive-mon miért csak 4mb-ig tudok rá pakolni?
Figyelt kérdés
Remélem valaki tudsegiteni meg formáztam a pendrivom és az idáig 4gb eltünt és 4mbig enged adatokat rá tenni2013. jún. 30. 17:30
1/5 ahmon válasza:
NTFS formázással talán rendbehozható. Ha az nem segít, akkor cseszheted. Ha az NTFS nem segít, akkor a FAT még kevésbé fog.
2/5 A kérdező kommentje:
nem segitett pedig probaltam
2013. jún. 30. 17:37
3/5 ahmon válasza:
Akkor cseszheted! Általános iskolában tanítják itt Mo-n ha jól tudom. Mikor első informatikás év van. Még ott megtanítják, hogy floppy-n kívül semmi más adathordozót nem formázunk, mert tönkreteheti. Még a legelső formázással tönkretetted. A pendrive-ok, memocard-ok nem bírják a formázgatást. Ha nagyon el akartad tüntetni az anyagokat róla, megtehetted volna hogy letörlöd/kivágod a dolgokat.
4/5 A kérdező kommentje:
és nem én formáztam magátol a gép elkezdte kiirta hogy hiba és nekiállt formázni nincs rá valami megoldás?
2013. jún. 30. 18:12
5/5 ahmon válasza:
Nem. A gép nem kezdi magától. A gép kiírja hogy formázza hogy hibát javítson, vagy pedig folytatás javítás nélkül. Mindkettőt kiírja, és te választasz hogy melyiket csinálja. Lehet hogy véletlenül, de 100% hogy valahogyan rányomtál a formázásra.
Sajnos így nincs megoldás. Az talán még az lehetne, ha külsőleg elektronikai úton egy 0,1 mm-es weller pákával neki esnél akkor talán lenne rá megoldás. De nem hiszem hogy tartasz ilyen eszközöket magadnál. Az üzleti javíttatás pedig ma már többe kerül mint ha vennél egy új 8 GB méretűt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!