Honnan tudom, hogy a gépemben AGP vagy PCI-e foglalat van?
Figyelt kérdés
Új videókártyát akarok venni de foglalmam sincs.
Az alaplap tipusát nem tudom(hol kell megnézni).
Intel Pentium 4 CPU 2,66ghz.
2GB ram.
Intel 82865G Grapichs controller integrált videókártya van.
Ehhez milyen új videókártyát tudok venni, hogy mondjuk eltudja futtatni mondjuk a left for dead kategóriáig a játékokat.
2013. jún. 30. 14:02
1/9 Teno válasza:
Ha leszeded a ház oldalát, akkor az alaplap közepén lesz egy felirat, na az lesz a típusa...vagy progival tudod még megnézni(AIDA64)
2/9 anonim válasza:
3/9 A kérdező kommentje:
Sajnos AGP slot. Arra milyen elfogadható videókártyák vannak? Főként WoW-ra , Left 4 Deadre , és esetleg Stalkerezni akarnék rajta.
2013. jún. 30. 14:07
4/9 anonim válasza:
[link] ha be tudnál egy ilyet szerezni az sokat javítana,de a legtöbbet az ha pci,e re váltanál :D
5/9 Teno válasza:
Hát én még Stalkereztem AGP-n, de szerintem kezd el gyűjteni új gépre, ezeket a játékokat egy APU-val(integrált VGA-s proci) is vinnéd
6/9 anonim válasza:
[link] pl itt van egy nem régi hirdetés,próbáld meg.
7/9 anonim válasza:
utsó linkem ne vedd figyelembe,az nem eladó hanem keresi hülye vagyok és álmos sorry
8/9 anonim válasza:
HD3850 a legerősebb kártya AGP slotba.
9/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok nagy gamer, de mióta ez az "új" gépem van(inkább csak másik) , már meguntam a 2000 körül megjelent játékok játszását , de nem vágyok ilyen krájzisz futtatásra , csak egy kicsi + -ra.
2013. jún. 30. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!