Ps3 (vastag) Kiűtése (? )
Figyelt kérdés
Ps3 vastag (12gb) os konzolom van,az lenne a kérdésem,h otthon meg lehet csinálni,h ne csak eredeti játékokkal keljen játszani,vagy csak szervizben?2013. jún. 29. 19:34
1/4 A kérdező kommentje:
"ne csak eredeti játékokkal lehessen"
2013. jún. 29. 19:53
2/4 anonim válasza:
1 kérdésem lenne
Hogy lehet vastag ps3od ami 12gb?
12gb csak a superslimekbe van az pedig nem törhető.
Nézd meg a ps3 on hátán a cech számot ha az 1000 vagy 2000 ezres akkor jó! ha 3-4 ezeres akkor sehogy nem lehet
3/4 anonim válasza:
igen és a 12 gigával szerintem nem sokra mennél (szerintem)
mert a the last of use nemtom 50-100 giga
4/4 kiss oliver válasza:
a last of us! pontosan 35g, és a 12giga nem igazán elég! tavaly karácsonykor nyertem 1 ps3 super slim 12g konzol 2 játékkal! az egyik a gt5 academy volt, gondoltam játszom vele 1 kicsikét, és ekkor jött a meglepi, elkezdett telepiteni a 12gigára ami természetessen nem 12 hanem csak 9g!!!! és elfogyott kapásbol 7g! maradt 2g! mentések beállitások stb és kiirta hogy már csak 500mb van.2hét után el is adtam és vettem belöle 1 használt ps3 slim 120g-ásat amin persze CFW volt, most azzal nyomom és nagyonv megbizható kis konzol semmi gond nincs vele ftp-én másolom a játékokat total commanderrel!! ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!