Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek mi lehet a probléma?

Szerintetek mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés

Azért kérek segítséget ez ügyben,mert még életemben nem találkoztam és nem,volt nekem vezeték nélküli.....

Vettem nem rég egy új vezeték nélküli billentyűzetet egeret és fejhallgatót (egy usb csatlakoztaós)

A fejhallgató tökéletesen működik,de a többi nem,ez miért van?

elemeket attak mindkettőhöz,de az egérbe ahogy beleteszem fölvillan a vörös lézer és utána kialszik,na a billetyűzet ,pedig semmi változást nem mutat,vajon mi lehet a probléma?

2013. jún. 29. 18:25
 1/4 originalmedhawk ***** válasza:
usb-s és a gép hátuljába vagy a gép elejébe tedted az usb -ket mert ha a hátuljába akkor nem érzékeli ha meg az elejébe akkor valami gubanc van amit én se tudok remélem tudtam segíteni
2013. jún. 29. 18:31
 2/4 A kérdező kommentje:

hátulra dugtam,mert elöl tönkremnet az egész csatlakozó úgy ahogy van

,nem tudod hol lehet olyat venni előre usb portot?

és köszönöm sokat segítettél.

2013. jún. 29. 18:33
 3/4 A kérdező kommentje:
vagy vegyek új gépházat?
2013. jún. 29. 18:36
 4/4 originalmedhawk ***** válasza:
nem kell új gépház csak veszel néhány usb hosszabítót és azzal előre tudod hozni az usb csatlakozókat hogy érzékelje szerintem 2 m bőven elég még tán sok is de ijenre gondoltam: [link]
2013. jún. 30. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!