Kihajtaná ezt a VGA-t?
Figyelt kérdés
megint én vagyok:D de ahova írtam azt már nem nézitek.
amd athlon II 750k kihajtaná ezt a vgat?
a monitorom csak 1280x1024 tehát egyelőre ezen a felbontáson lenne. majd ha lesz rá keret full hdra váltanék.
2013. jún. 29. 16:26
1/10 anonim válasza:
CPU limit lenne, azt a kártyát FullHD-ban hajtaná ki.
Amúgy ki vagy Te?
2/10 anonim válasza:
A 7850-et biztos, mivel nekem az van :D De valószínűleg ezt is!
3/10 anonim válasza:
Nem hajtaná ki. Ekkora felbontáshoz felesleges ilyen VGA beszerzése, kisebbek sem lesznek annyival lassabbak, amennyivel olcsóbbak nála. Egyszóval pazarlás lenne ez a VGA a gépedbe.
4/10 A kérdező kommentje:
és ha a közeljövőben beszerzek egy full hd monitort úgy megéri?
és ameddig nincs meg az új monitor nem lenne gond az hogz 1280x1024-ben van ugye? tehát nem okoz problémát csak max 40%-on lenne a kihasználtság nem?
2013. jún. 29. 16:34
5/10 anonim válasza:
Nem lenne gond, bár a kihasználtság játéktól függően eltérő ehet.
6/10 anonim válasza:
Persze, képes alacsonyabb felbontáson is menni, csak ugye napjaink játékai főleg magasabb felbontáson lesznek VGA limitesek (ott is főleg memória sávszélessége miatt), azalatt CPU a korlátozó tényező, ráadásul te nem is a legerősebbet pakoltad be alá.
7/10 A kérdező kommentje:
most megkevertetek :D
megéri vagy nem? később egy full hd monitor mellé?
amd athlon II 750k
8gb g.skill 1600mhz
sapphire 7870 ghz
fsp 400 watt
2013. jún. 29. 16:41
8/10 A kérdező kommentje:
ja és ez az alaplap ASROCK A75 Pro4-M
2013. jún. 29. 16:42
9/10 anonim válasza:
Megéri, FullHD-ban előbb lesz VGA limit mint CPU.
10/10 A kérdező kommentje:
oké :) köszönöm szépen a válaszokat megy a zöld újj vagy mi
2013. jún. 29. 16:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!