AMD A10 5800k 3.8Ghz -rol valo tudnivalok?
Tudom hogy eleg jo kis proci megeri az arat blabla....
DE a hutese jo vagyis az alap hutorendszer amit adnak hozza jol csinalja a dolgat? Ha nem akkor mit ajanlotok?
Attól függ milyen konfigba lenne,milyen RAM-okkal.
Meg persze mennyi az igényed a HD7660D-vel szemben.
Hat a kovetkezo configgal mukodne kb. 2-3 honapot.
AMD A10 X4 5800K 3.8GHz
AsRocK FM2A75M-DGS
Kingston 4GB DDR3 1866 Mhz CL9
Cooler Master 450W Seria GX
Ezutan bovul a config majd 4GB ram es egy HD6670-el.
Ha van mellett külön vga, akkor athlon 750k-t kell evnni helyette.
Egyébként Alpenföhn Brocken jó lenne hozzá, ha nincs elég pénz CM HYper 212 Evo, ha arra sincs Xigmatek Loki.
Hat anyi a helyzet hogy Erdelyben lakom es kicsit tobbet az arak mind "Magyarban" es igy erte meg nekem de jelenleg ezt a configot szeretnem megvenni mivel azt montak es ajanlotak is hogy inkabb ezt vegyem meg mivel most enyi penz jutott:
AMD A10 X4 5800K 3.8GHz
AsRocK FM2A75M-DGS
Kingston 4GB DDR3 1866 Mhz CL9
Cooler Master 450W Seria GX
Ha kb. ezert az arert jobb config is van legyszives irjatok le es megnezed de en is kb 2 hete bongeszek ossze visza es nagyon sokra nem jutottam es 750k val asziszem nem is fert volna bele a videokartya szoval nem tudom oszinten . Irjatok jobbat esetleg ha tudtok es le elenorzom meg 1x :) Kosz elore is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!