A ramokat mindeggy, hogy merre fordítva rakom be, mert sípol a gépem?
Figyelt kérdés
A válaszokat előre is köszönöm!!!!#A Ramok #behelyezése.
2013. jún. 28. 17:14
21/25 levis56 válasza:
Ha sípol hardverhiba, ha a bios bejön az alaplap még működik, az optikai meghajtó nem indít vagy csak a monitoron nem jelenik meg kép, csak bekötési hiba VGA HDD,ezek közül válogathatsz.Én a helyedben minden mozdíthatót ki vennék szétkötnék majd vissza az egészet,BIOS resett újratelepít ha elindul ha nem marad egy nálam okosabb vagy szervíz.
22/25 anonim válasza:
Hát a delikvens egy rohadt ramot nem tud normálisan betenni akkor én inkább nem nyúlnám tovább hozzá a helyében, hanem elvinném egy szervizbe...
23/25 levis56 válasza:
A HDD-t tedd elsődlegesre indítsd a gépet,ha nem jó,meghajtó elsődlegesre CD be,ha úgy se jó akkor marad az előző válaszom, szét össze mindent.
24/25 A kérdező kommentje:
Jó minden , csak még wimme op rendszer van rajta :D
és most xp-t akarok rátenni.
A Primary slave en is ven egy vinyó
meg a Masteren is
A Secondary Masteren nincs semmi
A secondary Slave-n pedig van a meghajtóm.
És amikor a bootolást állítom az elsődlegesnél nem tudom a CD-t állítani,csak a 3. leheőségnél van,ezért úgy csináltam hogy a többit letiltottam és a 3.maradt
Így elis jutottam odáig hogy azt írta ki hogy vegye ki a cd és helyezze be majd nyomjon entert.
Ezt megcsinálom és utánna bootolna csak visszadob megint ugyanoda hogy vegye ki a cd-t majd be :((((
Tudtok erre vmit??
2013. jún. 29. 17:00
25/25 A kérdező kommentje:
levis56 légyszi segíts!!!!!!! :D
2013. jún. 29. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!