Ismét megjött egy kérdező,0 hozzáértéssel,és már össze is állította a nap legszarabb konfigját.
És még ő kér értelmes válaszokat,mikor ilyen baromságot ír hogy az AMD fos...
Nevetséges itt egyes emberek értelmi színvonala.
2013. jún. 28. 18:22
22/40 anonim válasza:
Ja és vedd meg a GT640-t 25 ezerért te aluliskolázott barom,mikor egy HD6670 1GB GDDR5 leveri.
Ja,csak fogalmad sincs mi a különbség a 2 VRAM típus között mi?
Meg vegyél H61-es lapot i3 alá,csak majd ne kérdezd miért nem kapcsol be a gép,mert a BIOS verzió nem támogatja.
Ja és majd sírj a csöveseknek az ipon elött,amikor kiröhögnek,mert próbálod garizatatni a kacatjaidat,amiket leégettet a táp.
Gratulálok,vegyél egy olyan szar gépet.
Látom nálad is testvérek voltak a szüleid.
2013. jún. 28. 18:25
23/40 anonim válasza:
Ja az alaplap meg nem kezel 1866MHz RAM-ot,szal elég kicsi az esély hogy elindul egyátalán a gép.
De ezt tuti kamu kérdés,ennyire hülye ember nincs a világon.
Provokáljak az anyádat.
2013. jún. 28. 18:27
24/40 anonim válasza:
hagyjátok.. nem látjátok hogy ez csak egy életképtelen, önmagát elfoglalni nem tudó troll? kirakta ezt az idióta kérdést, hogy lepontozhassa azokat akik megemlítik hogy amd-vel jobban járna. amit meg összeállított gépet több mint trollkodó gyanús... én nem tudom elképzelni hogy valaki aki nem ért a gépekhez ilyen makacsul a saját feje után megy és leírja minden idők legszarabb gépét. ha a hozzá nem értés miatt rakott volna össze ilyen szart, meghallgatná a hozzáértők válaszát is... így csak egy ostoba troll.
2013. jún. 28. 18:34
25/40 anonim válasza:
xDDD jaja
de azért visszajön lepontozni ^^
2013. jún. 28. 18:54
26/40 anonim válasza:
Ja az ilyen kis szarjankókat néha meg kéne keresni,aztán utána nem ide járkálnának trollkodni,ha nem tudna gépelni többet.
2013. jún. 28. 19:01
27/40 anonim válasza:
Azért jó látni, hogy nem csak a kérdező szellemi szintje földhöz közeli....
2013. jún. 28. 20:47
28/40 anonim válasza:
maradjál már nyugton
attól hogy ide jössz, és mást is simán csak lefikázol, nem leszel jobb
2013. jún. 28. 20:51
29/40 anonim válasza:
Jaj főnök bocsáss meg, ilyen komoly intelligenciájú hozzáértőkkel én nem szállhatok vitába, de persze te attól jobb vagy, hogy a kérdezőt(kicsit jogosan, de akkor én is bőven)"fikázhatod". Értem én...
2013. jún. 28. 20:53
30/40 anonim válasza:
Bár az NVidiának is vannak néha baklövései driverek terén, általánosságban sokkal jobban optimalizáltak, mint a Radeonoké. Nem egyszer fordul elő az, hogy kijön valami új játék, és az adott Catalystal bugos és lassú is, aztán 2-3 hónap múlva adnak ki olyan verziót, amivel tökéletessé válik. Jobban jár szerintem az NVidiával.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!