Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Össze tudnátok rakni egy...

Össze tudnátok rakni egy gamer gépet? 310k de ebben monitor+egér+bill. zet is kell optikai meghajtó nem

Figyelt kérdés
2013. jún. 28. 15:35
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
de nekem mindegy felőlem vehet a gépébe fx 6300 ast is., azt vesz amit akar:D
2013. jún. 28. 16:16
 22/28 BM-Striker ***** válasza:

Szerinted MSI meg a Giga rossazabb lapokat gyárt mint az Asus?

Egy gamer gépbe pont fölösleges egy drága alaplap, oda inkább a jó vga a fontos.

A játékokban nincs érzákelhető különbég atgy i5 és egy 8320 között, mivel full-hd-ban vga limiteswk lesznek.

A vapor x-es azért is megéri, mert jó a tuning potenciálja.

2013. jún. 28. 16:21
 23/28 anonim ***** válasza:
2 haverom gépébe is elszállt a giga lapon a lan, egyikbe a hang is, igen nagyon jó lapokat gyárt a giga ezek szerint)és ezt nem tegnap almodtam) teljesítménybe nem rosszak, de nem megbízhatóak. tuningolni meg minek? ha már nem elég venni kell egy újabbat. ha már ennyire elvan eresztve pénzel.
2013. jún. 28. 16:35
 24/28 anonim ***** válasza:
Első vagyok,hiába pontoztatok le.Én is megdolgoztam kinnt németországban a pénzemért,tényleg jó dolog hogy ennyire érdekelnek a gépek,de ahogy kihozod a boltból már a felét éri.Véletlen összejössz egy lánnyal,mert most ugye szűz vagy.Ennyi pénzből ha gyűjtöd megalapozhatod a jövőd 150 -ből bőven elég lenne.Itt a ház biznisz a menő.oké írd le hogy van házad meg minden de ez ahzugság.Elmentél dolgozni azért hogy egy olyan dolgot vegyél ami nem éri meg az árát?Ha házat vennél az más,az tartja az értékét...Én is kocka vagyok 140 et ha ér a gépem,de elvagyok vele. Majd egyszer megérted.
2013. jún. 28. 17:22
 25/28 A kérdező kommentje:
Van 27 milliós házam, amit édesanyámtól kaptam! Van biztos munkahelyem 17 évesen, s még mellette tanulok és nem nem vagyok szűz sem, de neked aztán nagyon sok közöd van az életemhez...
2013. jún. 28. 19:53
 26/28 A kérdező kommentje:
Nem kell elhinni, ezért kérlek szépen, hogy húzzál innen elfele, ha gondod van!
2013. jún. 28. 19:57
 27/28 A kérdező kommentje:
Attól, hogy van egy jó gépe az embernek egy jó gamer gépe kocka? Oszt ha annyira kíváncsi vagy, akkor elmondom a bankban is van 2,3 millió ft-om kamatozni, amiért szintén én dolgoztam meg, s amit 11 éves korom óta gyűjtöttem..Hetente a szombat+vasárnap mikor napi 8 órát gép előtt vagyok
2013. jún. 28. 20:02
 28/28 anonim ***** válasza:
Ne idegeskedj,te is tudod ez mind hülyeség amit ideírtál.Én nem szóltam bele,azt csinálsz amit akarsz.
2013. jún. 28. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!