Neki merjek-e vágni szétszedni a nintendo wii-met?
Figyelt kérdés
A chip-et kéne kiszedni belőle ,de azt se tudom,hogy az hogy néz ki,mert több fajta is lehet ugyebár...Utána ha sikerült kivenni akkor már csak modolni kéne .2013. jún. 28. 11:48
2/6 anonim válasza:
Nem tudom ilyen téren mennyire vagy jártas, de mivel itt kérdeztél, ezért azt tanácsolom, hogy inkább vidd el valaki olyanhoz, aki jobban ért hozzá.
3/6 A kérdező kommentje:
Esetleg tudtok valakit ajánlani ?
2013. jún. 28. 12:29
4/6 anonim válasza:
Chuck Norris simán szétszedi neked. XD És a "viccet" félretéve, passz, én nem foglalkozom ilyenekkel, ha a chippeltetésre vagy kiváncsi, hogy vigye a másolt gameket, akkor én ebben nem tudok segíteni, de ha esetleg valami hibás lenne a Wii-vel, akkor szerviz, de tán akik ehhez értenek hozzá, de Te magad semmiféleképpen sem csináld!!!
5/6 anonim válasza:
Én értek hozzá csak messze vagyok...
Viszont ha chippelve volt és kiszedetni akarod akkor felesleges. Csak csináld meg a softmodot rajta és menni fog, nem zavarja a benne lévő chip! Nem kell kivenni!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat megnézem :)
2013. jún. 29. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!