Tudnatok ajanlani par jatekot?
Figyelt kérdés
konfig: proci: intel i7 2670QM , 2.2 GHZ (4 mag , 8 szal)
ram: 16 GB
VGA: Intel HD Graphics 3000
Tudom a VGA nagyon gyenge de ez van.... valami olyan jatek kene amit legalabb 1280x900-en tudnek jatszani. kerlek segitsetek.
2013. jún. 27. 14:35
3/9 anonim válasza:
Azt, meg hogy a... na mind1 xDD
de nem akarom elhinni 16GB egyáltalán számítógép az?
A kérdésedre: -Call Of Duty 1,2,4,5
-Postal 3
-GTA San Andreas
-GTA IV
-Left 4 Dead 1-2
-Minecraft
-Slender Man Shadow
-Slender The Arrival
-The Witcher 2-3
-Battlefield 2
-Quake 3-4
-Medal Of Honor széria
-Fifa 13
4/9 anonim válasza:
3. Amit írtál, azok közül szerinted melyik menne el egy HD3000-ren???
6/9 A kérdező kommentje:
Laptop , nem szamitogep. Azt mar rad bizom hogy el hiszd-e vagy nem. Kulon volt bele rakva nem gyarilag.
2013. jún. 28. 00:59
8/9 anonim válasza:
Te vagy egy nagy meleg, szerintem a kérdező nem tudja jól egy gépbe 16GB RAM AZ LEHETETLENSÉG!! BIZTOS A VIDEÓKÁRTYÁJA IS AKKOR NAGYOBB HA MÁR "16GB RAM VAN NEKI"... És nem azért írtam mert tudom hogy ezek nem mennek el rajta de kíváncsi vagyok hogy mit szól hozzá!
9/9 A kérdező kommentje:
Ilyen nehez felfogasod van??? kulon van bele rakva??? na jo... ha nem hiszed akkor vegyel 4GB Ramot na , ha igy jobban tetszik neked.... akkor ha 4GB RAM lenne benne akkor milyen jatekokat ajanlanal?
2013. jún. 28. 16:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!