Milyen gépet tudnátok ajánlani 170ezerért?
Figyelt kérdés
Ettől többet nem tudok költeni rá!
Minden legyen benne(ODD is)
FullHD monitorom van. Sokat szoktam Sony Vegasozni, Gameplayeket felvenni! PCX-ről rendelnék
2013. jún. 27. 10:33
11/17 A kérdező kommentje:
Multkor azt láttam hoy a 750K és a 7950 eléggé limites
2013. jún. 27. 12:24
12/17 anonim válasza:
szerintem jó lenne ez így. de te tudod
13/17 anonim válasza:
Mi ez a Vaya value mánia? Ugyanaz mint a sima Vaya, csak üveg van az oldalán. Azért felesleges +4k-t kiadni. 750k meg már kevés HD 7950-hez. Ott van 10ezer Ft-ért a Cooler master K350, ami sokkal tágasabb nála. Amit írtam az tökéletes azokra a célokra, amik a kérdésben szerepelnek. Mondjuk tényleg jó választás lenne egy GTX 760 videókártya, nagyon jó árban van.
14/17 A kérdező kommentje:
Modecom Gamer ház?
2013. jún. 27. 13:36
15/17 A kérdező kommentje:
A másik meg hogy volt vagy 2 nvidia kártyám de én inkább szeretem az AMD-t
2013. jún. 27. 13:36
16/17 anonim válasza:
A modecom ebben az árkategóriában nem éri meg az árát. És tudom, hogy milyen nvidia kártyával szívni. Itt Magyarországon a nagy részük túl van árazva. Vannak kivételek, mint például a GTX650Ti, ami nagyon sokáig töltötte ki a HD 7770 és a HD 7850 közötti űrt (20ezer Ft volt), nem csak teljesítményben, hanem árban is. Most az nvidia videókártyák kezdenek közeledni ahhoz az árhoz, amennyiért megérjék az árukat. Ilyen a GTX 760, mely még nagyon új videókártya, mégis nagyon jó áron kapható, ahhoz képest, hogy felér a HD 7950 szintjéhez.
17/17 A kérdező kommentje:
Elite Knight 350? szerintem jól néz ki az ára sem túl sok
2013. jún. 27. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!