Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a gépem baja? :S

Krissz1234 kérdése:

Mi lehet a gépem baja? :S

Figyelt kérdés

Sziasztok!:)

Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok hogy,mit tegyek,mert a gépen ma reggel neteztem és hát elmentem a géptől egy fél órára,aztán ugyhagytam a netet megnyitva és mikor visszajöttem egy fekete képernyő és ennyi.után kb.1ó-án keresztül nem kapcsolt be mert,mikor benyomtam a bekapcs gombot csak fekete képernyő azt ennyi....

Egy fél órával késöbb újra próbálkoztam és akkor elindult

de azt írta ki hogy a "windows egy váratlan leállás után helyreállt"ez mi???:OOO

meg a procimon a hűtő most lett beállítva hogy 45°-tól kapcsoljon be rajta a túrbó,erre most ugyan ugy ha 30 fokos is akkor is maxon pörög.

mellesleg most lettt újrarakva win 7 ultimate x86al.

lehet le kéne tíltanom hogy mindig frissítsen mert kb.minden második bekapcsolásnál frissül a windows.

a gépem:

intel celeron duo 2.20ghz x2

ram 3gb ddr2 800mhz(most lett belerakva +1gb ram)

nvidia geforce gt 520 1gb ddr3

450w táp

légyszi segítsetek ha tudtok://

2013. jún. 27. 07:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Eredeti a Windows ?
2013. jún. 27. 09:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem lehet hogy a +1GB ram miatt van probléma?

Amúgy ha windows-t telepítesz, akkor megéri rögtön letöltögetni és feltenni a frissítéseket, minél hamarabb letudod, annál kevésbé fog később cseszegetni.

2013. jún. 27. 12:04
 3/3 A kérdező kommentje:

Eredeti a windows

és hiába veszem ki azt a +1gb ramot akkor is ugyanaz:SS

2013. jún. 28. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!