Mi lehet a gépem baja? :S
Sziasztok!:)
Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok hogy,mit tegyek,mert a gépen ma reggel neteztem és hát elmentem a géptől egy fél órára,aztán ugyhagytam a netet megnyitva és mikor visszajöttem egy fekete képernyő és ennyi.után kb.1ó-án keresztül nem kapcsolt be mert,mikor benyomtam a bekapcs gombot csak fekete képernyő azt ennyi....
Egy fél órával késöbb újra próbálkoztam és akkor elindult
de azt írta ki hogy a "windows egy váratlan leállás után helyreállt"ez mi???:OOO
meg a procimon a hűtő most lett beállítva hogy 45°-tól kapcsoljon be rajta a túrbó,erre most ugyan ugy ha 30 fokos is akkor is maxon pörög.
mellesleg most lettt újrarakva win 7 ultimate x86al.
lehet le kéne tíltanom hogy mindig frissítsen mert kb.minden második bekapcsolásnál frissül a windows.
a gépem:
intel celeron duo 2.20ghz x2
ram 3gb ddr2 800mhz(most lett belerakva +1gb ram)
nvidia geforce gt 520 1gb ddr3
450w táp
légyszi segítsetek ha tudtok://
Nem lehet hogy a +1GB ram miatt van probléma?
Amúgy ha windows-t telepítesz, akkor megéri rögtön letöltögetni és feltenni a frissítéseket, minél hamarabb letudod, annál kevésbé fog később cseszegetni.
Eredeti a windows
és hiába veszem ki azt a +1gb ramot akkor is ugyanaz:SS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!