Lambo96 kérdése:
Miért csinálja ezt az olvasóm? Többi lent.
Figyelt kérdés
Szóval elkezdek játszani egy játékkal és a meghajtó elkezd villogni. Nem minden játékkal próbáltam, de jó néhánnyal igen és azok közül egyikhez se kell lemez. Kipróbáltam, hogy mi történik ha kinyitom a tálcát és akkor visszahúzza és ugyanúgy villog. Ja és nincs benne lemez. Sajátgépben is hol érzékeli, hol nem. Most épp nem, de valamelyik nap meg azt írta rá, hogy CD meghajtó, miközben DVD. Ja és olyat is szokott, amit az előbb is csinált, hogy mintha lehúztam volna róla az áramot, majd egyszer csak észbe kap és megint villog. Egyébként egy IDE-s LG DVD-CD olvasó.2013. jún. 26. 12:09
1/4 kardashydraxon válasza:
A meghajtó villog vagy a gép? Mert az én gépemen és két dolog villoghat a meghajtó amikor olvas!
Vagy a power gomb mellet(neked lehet hogy nem itt van) egy másik lámpa amikor "dolgozik" a gép.
2/4 A kérdező kommentje:
A meghajtón a led villog. Egyébként ilyenről van szó, ha ez számít: [link]
2013. jún. 26. 12:12
3/4 anonim válasza:
Használod a meghajtót?
Ha igen, szerezz be egy másikat, kb. ezresért kapsz használtan egyet, ha nem használod, húzd ki a francba, ne villogjon.
4/4 A kérdező kommentje:
Már rég használtam igazából, de hamarosan új gép lesz és ahhoz jó lett volna ha megmarad, hogy tudjak windows-t telepíteni.
2013. jún. 26. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!