Miért csinálja ezt a laptopom? Másfél éve nem kapok választ erre sem a szervizesektől sem senkitől.
Majdnem másfél éve vettem toshiba satellite l850-13u laptopot. Akkor hozta elősször a hibát, elküldtem szervízbe, ott azt mondták semmi baja , csak annyi hogy rossz drivert tettem fel. Aztán hiába pakoltam fel csomó drivert ugyanúgy hozta a hibát. Utána csodák csodájára magától meggyógyult... nem tudom mit cisnáltam vele de elmúlt a hiba. Most úgy gondoltam megérett a rendszer egy reinstall-ra .... erre megint elkezd behülyülni és már nem tudom mit csináljak vele.... linkelem a képeket a hibával
A sok kis madárlábnyomra gondolsz a képernyőn?
Mert az tipikusan driver és beállítási hiba.
Aztán az sem igazán előnyös, ha egyszerre ennyi alkalmazást futtatsz.
igen, tipikusan, vagy pedig egyszerűen csak szar a vga (bár ez a kevésbé valószínű)
beteszel egy linux live cd-t, és megnézed, azzal hogy szuperál
(amúgy rendszerbetöltés előtt is ilyen?)
linuxal megy rendesen, már próbáltam. rendszerbetöltés előtt nem hozza a hibát, random időközönként csak.
Radeon™ HD 7670M 2GB DDR3 a videókari
Vagy próbáld meg ezt a béta verziót:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!