Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 10-15e Ft-ért alaplap + proci?

10-15e Ft-ért alaplap + proci?

Figyelt kérdés
Mint a kérdésben már leírtam, nagyon szűkös keretből kell dolgoznom, de még ennyi pénzből is javítani tudnék szerintem a gépem gyorsaságán.. :D Nem tudna valaki mondani nekem alaplap + proci együttest jó áron? Alaplapot újonnan szeretnék mindenképp, proci szerintem nem túl nagy baj ha használt, de legalábbis biztos hogy olcsóbb. Nagyon megköszönnék 1-2 ötletet, mert nemigazán értek hozzá. :) Kösziszépen

2013. jún. 25. 00:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Csak találgatunk itt mindenfélét, te meg a géped gyorsaságán akarsz javítani olcsóból....

Csak egyedül a mostani géped pontos paramétereit nem ismerjük...

Mi volna ha megosztanád már végre? Alaplap? Proci? Memória milyen és mennyi?

2013. jún. 25. 08:55
 12/17 A kérdező kommentje:

Jogos :))

Amit tudok, leírom:

Videokártya: NVIDIA GeForce 210

RAM: 1Gb DDR2

Processzor: AMD Sempron(tm) Processor 3200+

Alaplap: MSI K9AGM2

És egy procit meg egy alaplapot szeretnék elsősorban cserélni, viszonylag olcsón. Utána pedig ramot bővíteni, de azért nem azzal kezdem mert lehet hogy DDR3-as foglalata lesz az új alaplapnak.

2013. jún. 25. 11:55
 13/17 anonim ***** válasza:

Nos ebbe a lapba tudsz venni mondjuk egy Athlon 64 x2 6000 + processzort használtan kb. 9000 Ft-ért.

A maradékból pedig memória bővítésre használnám.

De neked alaplap + proci kell, ráadásul új. Új alaplapot már régóta DDR3-ast kapsz. Abba nem jó a te DDR2-es RAM-od.

Memóriák nélkül pedig nem tudod még bekapcsolni sem az új alaplap + proci kombód.

Szóval, ha kevés pénzed van akkor a jelenlegi alaplapodhoz passzoló dolgokban gondolkozz.

Ha viszont lapot + procit akarsz cseréni, akkor újat érdemes, viszont a másfajta RAM-ok miatt kevés lesz a 15000 pénz

2013. jún. 25. 12:21
 14/17 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy a mostani alaplapomba eleve 2 hely van ramnak, és az egyik hely rossz... Úgyhogy azt mindenképp akarok. Ramot majd idővel tudnék venni hozzá, addig meg így elgépezgetek, és ha lesz ram az új alaplapba, akkor összeszerelem.
2013. jún. 25. 12:29
 15/17 A kérdező kommentje:
Kéne nekem egy alaplap 10-12 körül, és mellé használtan 6-8ért egy proci.
2013. jún. 25. 12:31
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy mit jelent nálad pontosan a "fusson valahogy a GTA4", de az a játék valami hihetetlenül eltolt motorral rendelkezik, 4 magos processzorokkal érzi csak jól magát.
2013. jún. 26. 22:33
 17/17 anonim ***** válasza:

Ja, GTA 4-hez 4 magos prockó sima ügy.

Egyébként használtan procit? Áhh.

Nem tudhatod, hogy az előző tulaj mit és mit nem csinált vele...

2013. jún. 26. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!