Szeretnek velemenyt kerni!?
Figyelt kérdés
Melyik prcesszorral jobb jatszani? Nekem egy 2 magos regi processzorom van amivel sok jatekot nem tutam jatszani igy olyanokat kerdezek akik tapasztaltak es tudjak.
Amd vagy Intel?
2013. jún. 24. 23:51
1/6 anonim válasza:
Ilyen nincs,mind a kettővel ugyanúgy lehet.
Játékba a VGA a fontos,a processzor nagyon másodlagos.
2/6 A kérdező kommentje:
Azert kerdem mert anyira nem ertek hozza de az Amd paros maggal rendelkezik es az Intel paratlan? Mert egy 8 magos Amd olcsobb mind az i7. De szolj ha roszul tudom :D
2013. jún. 24. 23:57
3/6 anonim válasza:
Nincs 8 magos AMD,csak 4 modulos.
i7 meg miért lenne páratlan?
4 magos.
De ezekhez mind HD7950/HD7970 dukál.
4/6 anonim válasza:
De egyébként jó volna kicsit pontosítani.
Mi a mostani konfigod?
Mit szeretnél venni?
Mennyiből?
5/6 A kérdező kommentje:
Mostani configom egy gygabite 2006 os alaplap egy sz@r 1 magos proci ami melet van meg egy virtualis mag asziszem oszinten nem tudom hirtelen mert ep hogy mukodik.
2013. jún. 25. 00:13
6/6 anonim válasza:
nekem az a véleményem,hogy aki nem tud magyarul helyesen írni,az üljön még egy pár évet az iskolapadban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!