Gigabyte gtx660 vagy sapphire hd7850?
Melyik a jobb játék szempontjából?
Azért kérdem mert kb ugyanolyan árban vannak.
Egy Amd Atholn II X4 750K mellé lenne.
"Jó de én azt hallottam hogya bf4 amd-re lesz optimalizálva me a többi játék is mivel a ps4 is amd re épül és az Xbox One is. Javítsatok ki ha nem jól tudom."
Igaz is meg nem is. A két új konzol AMD APU-kat kap, de ezek valódi előnyeit dVGA-kal nem fogod kihasználni. A Bf4 meg GE cím lesz, de a 3 is az volt ás láthatjuk min hogy futott(mondjuk szerintem ha az EA-nek nincs szerződése az nV-vel akkor ennyire érzékenyen nem nézik a fejlesztő srácok a keplert).
"de pl a gta-t ismerve az valószínű nvidiával fog jobban menni és én gta-s vok,szal mindenképp gtx-et venném,meg a physx se egy rossz dolog,"
Ez te vagy, csak nekem irreleváns ez?
",az meg a másik,hogy az AMD régebbi kártyákhoz nem ad drivert,az nvidia 6-7éves kártyákra is frisset ad ki"
Mondjuk úgy, hogy mai napig rá van írva, hogy támogatott....
Amúgy egy kérdés. A GTX660-as válaszok miért is 0%-osak? Nem vagyok valami nagy nV-s, de a kettő közül ha ennyire egyértelmű lenne....
A pisX nem baromság. Nagyon is jó cucc. Amúgy a GTX660 nem a 7850-es hanem a 7870-es szintjén van, és van olyan teszt ahol kicsivel fölötte, de ez nem lényeges.
Mind amellett a Giga660 nagyon jó hűtéssel rendelkezik. Terhelés alatt is 60-65°C a kártya ami nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!