Miért engedi a hűtő ennyire melegedni a videokártyát? (több kérdés lent)
Figyelt kérdés
Asus HD 9750 DC2T van a gépben.Játék alatt,ha 60-70 fok között van,akkor a hűtő kb. 25%-on megy.
Volt,hogy 74 fokon 32%-on pörgött.Én ezt soknak érzem.Miért nem hűti jobban?Ha 80-90 fokig menne a kártya akkor hirtelen beindulna a hűtő??
2013. jún. 24. 17:39
1/6 anonim válasza:
HD 9750??????????? Az milyen videokártya? Még soha nem halottam ilyenről.
2/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat elírtam HD7950.De azért ki lehetett volna találni.
2013. jún. 24. 18:03
3/6 anonim válasza:
értsd jól gondolom 7950 a halk-ra mennek aa vga-k amugy még jó a 74C 80felett kezdj aggódni és told a ventiket kézzel
4/6 A kérdező kommentje:
És ha nem nyúlnék hozzá,akkor mit csinálna 80 felett?
2013. jún. 24. 18:06
5/6 anonim válasza:
igazából hosszútávon nem jó neki az fölé meg gyebár nem kéne mennie mert lazán kisülhet
6/6 anonim válasza:
én a régi nvidiámon észrevettem hogy feketedik a nyák és akkor vettem fel a ventit ha nem látom meg kisül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!