Sehogy sem akarja a számítógépem felismerni a külső winchesteremet. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Sablonos kérdés, tudom, de akkor is kéne segítség, mert én magam nem vagyok toppon ezen a téren. Mikor csatlakoztatom a gépre a külső vinyót, ennyit ír ki, hogy "ismeretlen eszköz, a windows nem ismeri fel", valami ilyesmi. Pár napja leválasztottam a gépről, amikor elmentem egy hétvégére, aztán visszajöttem, 1 napig még működött, aztán kész, vége. Egy új illesztőprogram megoldaná a problémát, vagy mondjak le a winchesterről, és vegyek másikat? 2 éve vettem, nem hiszem, hogy érvényes már a garancia. Egyszer volt ilyen pár hónapja, akkor néhány napig ki volt húzva, nem használtam, mert nem ismerte fel, aztán újra rákötöttem a gépre, és működött, most megint nem... Formázni nem tudom ugye, nem is nagyon szeretném, mert az adatokat, amik rajta vannak, nap mint nap használom, sokukat lehetetlen, vagy nagyon nehéz pótolni, és nagyon fontosak a számomra. Ha illesztőprogramot ajánlotok, ha tudtok, linkeljetek egy helyet, ahonnan le tudom tölteni. Köszönöm a válaszokat! :)2013. jún. 24. 14:55
1/3 anonim válasza:
Először is dugd be másik usb portba, hátha annak van baja.
Ha nem, vegyél egy új kábelt, kb 200ft megoldhatja a gondot.
ha nem, tölts le egy linux lemezt, ami bootol telepítés nélkül,
pl ubuntu vagy debian7.0, vagy linux mint 12.
Ezen is próbáld ki.
Ha ezek után se megy, vehetsz újat addig felesleges.
2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, végigpróbálgatom mindegyiket :)
2013. jún. 24. 15:09
3/3 A kérdező kommentje:
Közben észrevettem, hogy nem csak a winchesteremet nem ismeri fel, de egyetlen más USB-s eszközt sem. Se fényképezőgépet, se pendrive-ot, semmit.... Most mit kezdjek ezzel? Nagyon idegesítő.....
2013. jún. 24. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!