Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Sehogy sem akarja a számítógép...

Sehogy sem akarja a számítógépem felismerni a külső winchesteremet. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Sablonos kérdés, tudom, de akkor is kéne segítség, mert én magam nem vagyok toppon ezen a téren. Mikor csatlakoztatom a gépre a külső vinyót, ennyit ír ki, hogy "ismeretlen eszköz, a windows nem ismeri fel", valami ilyesmi. Pár napja leválasztottam a gépről, amikor elmentem egy hétvégére, aztán visszajöttem, 1 napig még működött, aztán kész, vége. Egy új illesztőprogram megoldaná a problémát, vagy mondjak le a winchesterről, és vegyek másikat? 2 éve vettem, nem hiszem, hogy érvényes már a garancia. Egyszer volt ilyen pár hónapja, akkor néhány napig ki volt húzva, nem használtam, mert nem ismerte fel, aztán újra rákötöttem a gépre, és működött, most megint nem... Formázni nem tudom ugye, nem is nagyon szeretném, mert az adatokat, amik rajta vannak, nap mint nap használom, sokukat lehetetlen, vagy nagyon nehéz pótolni, és nagyon fontosak a számomra. Ha illesztőprogramot ajánlotok, ha tudtok, linkeljetek egy helyet, ahonnan le tudom tölteni. Köszönöm a válaszokat! :)

2013. jún. 24. 14:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Először is dugd be másik usb portba, hátha annak van baja.

Ha nem, vegyél egy új kábelt, kb 200ft megoldhatja a gondot.

ha nem, tölts le egy linux lemezt, ami bootol telepítés nélkül,

pl ubuntu vagy debian7.0, vagy linux mint 12.

Ezen is próbáld ki.

Ha ezek után se megy, vehetsz újat addig felesleges.

2013. jún. 24. 14:58
 2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, végigpróbálgatom mindegyiket :)
2013. jún. 24. 15:09
 3/3 A kérdező kommentje:
Közben észrevettem, hogy nem csak a winchesteremet nem ismeri fel, de egyetlen más USB-s eszközt sem. Se fényképezőgépet, se pendrive-ot, semmit.... Most mit kezdjek ezzel? Nagyon idegesítő.....
2013. jún. 24. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!