Philips 220E 22 full HD monitort 3 évesen megéri szerintetek megvinni? Meddig bírják kb. ezek a monitorok? Akinek van ilyenje annak milyen tapasztalati vannak ezzel a monitorral kapcsolatosan, és neki mióta van meg?
Figyelt kérdés
A használt árával nem lenne gond, magán ember árulja, de kicsit tartok attól, h megvenném, és egy-két hét után leállna, és ugye garija sincsen már.2013. jún. 24. 10:01
1/4 anonim válasza:
tn paneles monitor led háttérvilágítás nélkül nem vennék,de amúgy mennyi lenne? 20 körül már lehet komolyabb BenQ-kat venni használtan TN vagy akár VA panellel
2/4 Pj0tr válasza:
Lehet, hogy fétisem van, de nálam ott elbukott a dolog, hogy Phillips... (Samsung vagy LG az átlag kategóriában szerinte a legjobb)
3/4 A kérdező kommentje:
18eFtért írták, de még kicsit engem is zavart, h Philips, vagyo ha monitorról volt szó régebben én is mindig benq, samsung, vagy lgben gondolkodtam.
Nem tudom, szerintem nem ledes..csak sima full hdés.
Néztem másokat is, egy lg-t találtam még garis is még, ledes, ful hdés, és csak kicsivel drágább ennél...most reggel óta már ezek közt variálok! :D
2013. jún. 24. 12:31
4/4 A kérdező kommentje:
Na azóta döntöttem, ki is hozták nekem, és végül lgnél maradtam...de nem bántam meg! :D Köszönöm a válaszokat! :)
2013. jún. 24. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!