Hogy lehet egy winchestert formázás nélkül NTFS-be rakni?
Figyelt kérdés
Ott tartok hogy egy "UBUNTU" nevű valami elcseszte a winchesteremet de nekem kell minden tartalma.
Jelenleg valami ismeretlen formátumba van és teli van írva.
Nekem szükségem lenne minden tartalmára.
hogy lehet ezt megoldani?
2013. jún. 23. 20:50
1/6 anonim válasza:
google> hdd partition convert to ntfs
2/6 anonim válasza:
Azt nem tudom ezek után meg lesznek-e az adataid, mivel a linux fájlrendszer után necces visszaállítani az adatokat, már ha lehet egyáltalán. A stellar phoenixnek meg a Gibson -nak vannak recovery szoftverei.
Windows parancssorban FAT-ról lehet NTFS-re konvertálni nézd meg a cmd súgóját. De ext -ről vagy más linux fájlrendszerről nem tudom.
3/6 SimkoL válasza:
Hát fölöttés jó lenne tudni, milyen fájlrendszert kell NTFS-é konvertál. Ezek után lehet választ adni.
4/6 anonim válasza:
Azt is jó lenne tudni, hogy az "elcseszte a winchesteremet" mit is jelent. Nem indul az Ubuntu? Sérült a fájlrendszer, vagy csak nem értesz az Ubuntuhoz?
5/6 anonim válasza:
Amúgy mégjobbat tudo, tölts le egy debian 7.0 live CD-t írd ki, boobolj be róla és mentsd le az adataidat valamire, na?:D
6/6 spaceship válasza:
A live Cd szerintem is jó ötlet de ha írtozolaz Ubuntu-tól akkor ott van az Ext2Fsd partició menedzser ami megtanítja a windowsnak olvasni az ext file rendszert azt hiszem konvertálni is tud
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!