Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyi pénzből lehet venni...

Mennyi pénzből lehet venni egy elég komoly gamer pc -t?

Figyelt kérdés

2013. jún. 23. 01:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Olyan 3-400.000 Ft fölött már fölösleges egy gépre költeni általában. Ennyiből olyat kapni, ami pár évig tuti elvisz mindent maxon.
2013. jún. 23. 01:38
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
200ezertől ahogy az elöttem szóló is írta 400 nál többet felesleges bele ölni.
2013. jún. 23. 01:46
 3/9 Felr ***** válasza:
Igaza van 200-ból azért már kilehet hozni valamit :) Drágább mint az xbox meg a ps de többet ér sokkal.
2013. jún. 23. 10:42
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem ér többet mint a konzol.

Konzolon szerintem sokkal jobb a játékélmény mint PC-n.

Sőt, veszel egy mondjuk Xboxot és egy nem olyan erős PC-t, akkor jobban jársz anyagilag is...

De ez csak az én véleményem.

2013. jún. 23. 10:54
 5/9 A kérdező kommentje:
konzolt nem vennék - a pc-n sokat dob (számomra ) ,hogy ingyen lehet játszani
2013. jún. 23. 12:05
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem védeni akarom a konzolokat, de azokon is lehet "ingyen" játszani, csak nem éppen legálisan és ebben az esetben a multiplayert el lehet felejteni.

Kinek mi jön be, én is inkább PC párti vagyok, bár 1-2 játék tetszett konzolon is, de annyiért meg nem éri meg venni.

(Plusz ha már valaki rászánja a pénzt a konzolra, akkor szerintem vegye is meg a játékokat eredetiben... Ha már a konzolra volt pénz, de a játékon fukarkodjon az ember.)

2013. jún. 23. 12:13
 7/9 anonim ***** válasza:
konzolt megveszed 40 ezereért és utána veszed a drágábbnál drágább játékokat gépre meg le tudsz tölteni játékokat úgy hogy nem kerül pénzedbe és még multizni is tudsz szóval pc jobban megéri! az már más kérdés, hogy van pénzed a játékokra vagy nincs! mert ha van akkor egyértelműen konzol mivel ott nincs gépigény és ott nincs amit fejlesszen az ember 2-3 éven belül!
2013. nov. 19. 20:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Azt mondjuk megnézem, hogy mikor veszel te egy tényleg jó és új konzolt 40 körül. :)
2013. nov. 19. 20:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem nagyon mozgok a konzol témában :D de gondolom használtan lehet már a körül venni. újonnan olyan 80 körül van az xbox
2013. nov. 20. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!